Wednesday, 22 December 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

DeQdEq telah di’tag’ lagi…kali nih, cik qila razak yang tag DeQdEq….Tag kali nih adalah untuk blogger-blogger yang peramah…siapakah mereka? Jom kita cari….heheheh….

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalamlist blog blogger peramah sesi 2011 sebelum 11/01/11. Ayuh membantu ahsfantasy24untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Siapa blogger peramah di blog DeQdEq…jom kita tengok..mereka ialah:

Cik Lekit (ini insan pertama yang tegur DeQdEq kat dunia blog ni…kiranya yang paling peramah…hehehe..sbb dia mula tegur dulu)

Citarasa Rinduan (kak ayu antara top pengomen kat blog DeQdEq okey…konpom la peramah)

Cik Suheela @ Bella (panggilan DeQdEq utk Cik Suheela, sbb muka dia mcm pelakon sinetron ‘Tasbih Cinta’ dari Indonesia tu..heheh)

Cik Eyqa (yang ni paling top tag DeQdEq…heheh…mmg peramah juga)

Cik Miela ( Antara adik deQdEq yang selalu singgah blog DeQdEq,tapi rasanya Cik Miela dah mula sibuk sbb dah masuk semester)

Selain mereka di atas, andai pengunjung blog DeQdEq ni tergolong dalam insan-insan peramah…jom la kita join contest nih…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...