Tuesday, 7 December 2010

PERHATIAN…..KAMI BLOGGER BARU

Memang ramai blogger yang ingin membantu sesama blogger…usaha nih sgt2 la murni kerana usaha nih lebh kepada win-win situation…ye la, sama-sama untung…sebelum nih DeQdEq dh join kempen dari Eyriqazz yang bertajuk Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.com. Selepas Eyriqazz, Zairie Dinzly pula…jadi DeQdEq pun join juga sbb DeQdEq pun masih baru dalam blogging nih. Tajuk entry utk Zairie Dinzly pula ialah Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie. 

Kalau korang tgk kt profile DeQdEq, memang blog DeQdEq nih dah dibina pada tahun 2008. Tapi, DeQdEq tak menulis lansgung pu sehinggalah Februari 2010 nih, ada la 2 entry yg DeQdEq post….Dan pada November 2010, iaitu bulan lepas DeQdEq dah mula menjadi blogger aktif…setiap hari mst mengadap laptop sebab nak update blog…Kiranya DeQdEq masih baru dalam blogging…banyak lagi yang DeQdEq nak belajar….Jadi, bila ada jer blogger yang anjurkan kempen utk memperkenalkan blog kepada blogger baru, DeQdEq mmg taknak lepaskan peluang.

Ada 2 orang lagi blogger yang DeQdEq tgk, diorang buat kempen utk blogger-blogger lain dpt manfaatnya. Yang pertamanya Asrol Mania dan keduanya juga Shahazrin. Asrol Mania, DeQdEq masih blur dan tak berapa nak faham lagi….nanti bila dah faham, DeQdEq pasti join juga yer..

Ini header dari Shahazrin….apa lagi korang tunggu, jom kita join yer…KLIK je header kt bawah nih yer.

Kbsm Shahazrin

Ini plak Header baru DeQdEq yang direka khas oleh Cik Lekik.

header dr cik lekik

Kenapa DeQdEq nak join segmen ni?

Semestinya sebab DeQdEq nak kenalkan lagi blog DeQdEq yg hingusan pada lebih ramai kawan dan boleh meluaskan lagi kenalan DeQdEq di samping boleh melihat penulisan dan gaya blogger –blogger lain.

DeQdEq nak join sebab nak gunakan lah kemudahan dan peluang yang dah kawan-kawan blogger sediakan supaya lebih mudah cari kawan tanpa kerap blogwalking..

Jadi, jom la kita pakat-pakat join segmen nih….

 

 

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...