Friday, 31 December 2010

Pusingan pertama mengemas blog dah selesai….macam mana? OK tak…

Kononla hari ni DeQdEq nak mengemas blog DeQdEq nih supaya lebih ramai yang datang menginap. Dah beberapa jam mengadap laptop nih. Jenuh juga dok pikiaq apa lagi nak buat kat blog nih.

Apa yang buat orang suka nak singgah blog DeQdEq nih. Masih tercari-cari apa yang boleh buat blog DeQdEq nih jadi menarik.

Rasa-rasanya macam tak banyak perubahan pun DeQdEq buat…hehehe…cumanya DeQdEq bertukar kepada template 2 column semula macam mula-mula DeQdEq muncul dulu di arena blog.

Apa rasa anda….masam, masin, manis, pahit….hehhehe..nak kena tambah garam ke gula ker atau serbuk perasa….mana yang korang lebih suka…sila lah buat pesanan.

 

 

Round 1 dah selesai…lepas nih mungkin ada nak touch up sikit-sikit lagi…hehehhe

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...