Tuesday, 28 December 2010

Sahabat Blogger Mengikut Negeri

Korang dah tau belum pasal Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri di Blog Pilihan Malaysia 2010…kat sini kita boleh la bertemu dengan kawan-kawan blogger satu negeri…

 

Blog Pilihan Malaysia

Bagaimana nak join?

Senang saja, anda perlulah membuat entri yang mengandungi:

  1. Tajuk entri : "Saya Blogger Pahang" - sila gantikan nama negeri anda
  2. Link ke blog ini - wajib
  3. Nama anda - nama manja atau glamer
  4. Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, heheh..
  5. Cara hubungi - contohnya Facebook dan twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada orang nak panggil masuk tv atau suratkhabar). no telefon tidak digalakkan.
  6. Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal
  7. Tempat tinggal - jangan bagi alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bagi nama kampung, taman, felda, atau estet mana.
  8. Apa yang menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. heheh..


(nota : tidak kisah sama ada blog anda guna bahasa melayu atau inggeris. kita 1Malaysia 1Blogger, huhu..)

 

Senang je kan, cuma buat satu entry, pastu post kan url entry anda mengikut negeri….apa lagi..jom la join Sahabat Blogger mengikut negeri…KLIK SINI

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...