Sunday, 5 December 2010

Sapa nak?Topup Percuma, Ole-Ole Sarawak & Hadiah Misteri dari SERN!!!

Hari nih DeQdEq dpt tag dari lagi sorang kawan kat blog nih…iaitu Miela. Demi meraikan tanda ingatan seorang kawan…inilah hasilnya..hehehe..thanx yer Miela sbb ing kat DeQdEq nih….

kali nih saudara SERN kita yang sorang ih ada nak bagi hadiah misteri, ole-ole dari sarawak dan jug atopu up…ha…tunggu apa lagi…join la korang…leh dpt top up free…leh gayut free2 ja dgk balak korang..hehehe….mcm kelakar lak sebut balak2 nih…rasa tu semua zaman remaja dulu ja…la nih bila dah keja mcm tak dan nak pikiaq balak2 nih…pikiaq nak settle down ja…

Macam biasa ye korang…nak hadiah ke apa ke…mesti ada syarat2 yang perlu diselesaikan dulu..hehhee

SYARAT-SYARATNYA IALAH:

1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan? DONE

2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..DONE

3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..DONE

4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.

5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.

6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh!

Nih part yg best….nak tag kawan-kawan yang lain..hehehe…kali nih DeQdEq nak tag

SITI

EYZA

PIKOK

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...