Thursday, 2 December 2010

Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie

Balik dari New Year Kick Off 2011 di Sunway Convention Centre je, DeQdEq terus buka blog…terpandang plak entry Zairie yang bertajuk “Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie”. Apa lagi, DeQdEq xnak lepaskan peluang yang ada nih…Selepas Eyriqazz, dengan entry yang bertajuk “Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.com”….DeQdEq nak mencuba nasib di Zairie Dinzly plak..Kalau memang ada rezeki boleh DeQdEq kenalkan lagi blog DeQdEq nih pada lebih ramai orang dan DeQdEq bleh jumpa lebih ramai kawan.

Blog Zairie nih pun byk juga bagi tips pada newbie mcm DeQdEq nih…jadi tak salah DeQdEq cuba join kan…mudah-mudahan lebih ramai lagi kawan dan DeQdEq akan dapat terus membina rangkaian…ataupun networking…hehheheh….I love my job, my job is seeing people and make friend with them….

image Ok,jadi pada korang semua…kalau berminat silakan <KLIK>

DeQdEq suka betul dengan blogger yang tak kedekut utk berkongsi ilmu dan juga ruang utk kebaikan bersama. Contohnya mcm apa yg Zairie buat nih akan bagi keuntungan pada Zairie dan juga kita yang lain…Syabas yer ZAirie…

Jadi, DeQdEq join ok….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...