Wednesday, 15 December 2010

Sayahappyselalu Giveaway

Lepas soq ja pagi nih, DeQdEq terus mengadap laptop nak blogwalking….ehh, korang tau dak apa tu soq….soq tu sahur yer….besala org Kedah kan…jadi loghat tak hilang terus wlupun byk ckp luar…mcm citer DeQdEq dlm entry DeQdEq balik kampung.Yang memang tak bleh hilang ckp Kedah DeQdEq nih ialah bila sebut air…ataupun ayaq…hehheheh

Bila dah blogwalking pagi nih, mata terjumpa la blog sayahappyselalu nih….ada buat giveaway,…nampak menarik plak pada DeQdEq….jadi walaupun tidak di tag, DeQdEq nak juga la join Giveaway nih….menang tak menang belakang kira…kalau korang nak tgk sendiri syarat-syaratnnya >>>> TEKAN SINI

IMG_9966

KLIK pada gambar pun bleh juga

sayahappy selalu tak letakkan syarat utk tag kawan-kawan, tapi DeQdEq nak juga tag sebab mana tau leh jadi TOP REFERRER ke..btl ke caranya ntah nk jd top referrer mcm nih…hentam sajala labu…..DeQdEq berkenan kat dompet BALI yang warna pink tu la….tak pun yang purple…hehheeh…memang colour tuk Gegirl la kan..huhuu…gegirl lagi ker…..huahuahuha

Selalu kawan-kawan DeQdEq yang akan tag DeQdEq dulu…jadi buat julung kalinya DeQdEq nak jadi orang pertama yang tag dulu boleh tak…Mereka yang sememangnya bertuah, mari kita lihat sapa yang kena….

Dik Mickey Eyqa (dah wajib sgt nama nih tau)

Dik Miela Tahril (antara adik-adikku yang rajin singgah blog DeQdEq)

Aleasara (pagi-pagi nih DeQdEq dah baca tips dari Aleasara, tima kasih dear)

Notakaki ( yang nih pun sama juga memuji blog DeQdEq cantik)

Hafidzah Hafidz (sbb memuji DeQdEq cun kat shout box….hahahaaha)

Kak Atie (yang nampaknya mmg mesra alam dgn DeQdEq…tima kasih kak)

Cik Yana (sebab namanya sama dgn nama panggilan lain utk DeQdEq>>>> kat U kwn2 panggil Yana ok, mcm ayu semacam je hahahah)

Nad (ini pun sama gak katanya panggilan DeQdEq nih comel)

ILI (yang ni lak slalu duk woot woot kan blog DeQdEq hehhee)

Sha (yang nih plak mmg suka menyelam kat blog DeQdEq)

Ok semua adik-adikku yang di tag nih dan akak utk yg lebih senior dari DeQdEq…join la yer GA nih….dan pada semua yang singgah blog DeQdEq pun, DeQdEq harap dapat oin dan tinggalkan kesan yang dapat mengingatkan DeQdEq pada korang yer.

 

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...