Monday, 13 December 2010

SBG-14….aper tu?

Pada awal-awal penulisan blog DeQdEq, DeQdEq penah bercerita dan story mory zaman sekolah DeQdEq dulu…kalau yang blum penah baca, apa lagi ringankan tangan >>>>> tengok SINI 

Sekali lagi ini tatapan korang yer…Inilah dia geng DeQdEq…SBG-14…

Papar Ni la SBG-14

Awal-awal dulu, belum pandai nak menulis dan idea pun  tak banyak, jadi yang keluar antaranya pasal zaman sekolah dulu..heheeh…DeQdEq dah citer pasal Geng DeQdEq kat sekolah dulu dan dah perkenalkan pun pada korang semua ahli SBG-14….kalau nak tengok, leh KLIK SINI. Mesti korang pelik dan hairan dgn nama Geng DeQdEq nih..apa tu SBG-14…

Hahahaha…..DeQdEq pun tak ingat dah mcm mana la Geng kitaorang nih leh dapat nama nih…SBG-14….atau nama penuhnya ialah Sweh Begedik 14….ntah betul ntah tidak cara DeQdEq eja nih…hehehehee….mmg dkenali sbg SBG-14 ja…singkatan kepada Sweh Begedik 14…a4 tu merujuk kepada 14 orang….yang Sweh tu ntah la mana datangnya…kalau yang begedik tu, mgkin sebab geng kitaorang nih takder nak control-control atu ok….main belasah jer…..tu yang begedik kot….tapi bukanlah tergedik-gedik yer….

Jadi, sekarang nih dah terbongkar sudah…..apa itu SBG-14…heheheh

Gambar: http://hidupsuperman.blogspot.com/2010_10_01_archive.html

Bila zaman sekolah mesti banyak sgt kenangan kan….tambah2 yang nakal2 tu….kalau yang baik dan skema mcm DeQdEq nih mmg tak byk la pengalaman yang best2..hehehehe…sapa selalu dapat surat cinta…..emmm…DeQdEq ada ke…huhuhuuh

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...