Sunday, 19 December 2010

Shaheizy Sam, Ben Ashaari, cikepal,admiralhafiz dan DeQdEq @Tweeter

Apa hal plak la DeQdEq dengan semua nama-nama hebat dan popular nih…hehheeh..Tak ada apa la sangat…cuma DeQdEq seronok ber’tweet’ semalam…best sgt2 sbb org yang glamour dan popular boleh balas tweet DeQdEq…..Tapi yang paling DeQdEq x sangka Abang Ben Ashaari sudi menjadi follower kt tweeter ni….padahal sebelum tu ramai gak blogger yang share dlm blog Ben Ashaari dah jadi follower diorang….DeQdEq jeles tau…hehehhe…tapi terubat la juga sebab Ben Ashaari follow kat tweeter…jadila kan….sebab boleh la dpt aura dari orang-orang hebat ni…

ben ashaari 

Ben Ashaari jadi follower yang ke-88

image 

Tweet dari @cikepal

image

Ni antara permulaan tweet antara DeQdEq, cikepal, admiralhafiz dan Shaheizy Sam

image

Kata-kata semangat @admiralhafiz pada @cikepal utk terus mengayat @Shaheizy_Sam

image

Inilah balasan tweet dari @Shaheizy_Sam…..tak tido malam DeQdEq semalam hehehhe…tima kasih Shaheizy Sam….baik betul sebab balas tweet DeQdEq….Shaheizy Sam tak sombong ok….beliau cuba sedaya upaya nak membalas semua tweet dari peminat ok…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...