Wednesday, 15 December 2010

Suai Kenal Kembali…oleh Ben Ashaari

BEN ASHAARI

Baru sejam tak tgk blog….dah keluar segmen baru dari Abang Ben kita…dah tu baru terlewat 30 minit jer dr waktu Abang Ben post entry nih: Jom kita berkenalan ... sekali dah ramai kawan-kawan blog DeQdEq yang dah join….Macam biasa DeQdEq pun tak nak lepaskan juga peluang join segmen nih…Mcm biasa segmen Abang Ben mmg senang dan mudah jer….cuma yg wajib letak header BA…tu je..

Bila dah nak bersuai kenal mestila kena tanya beberapa perkara kan…mcm bila kita baru jumpa seseorang tu kita mesti tanya nama dia…mcm tu la juga utk segmen Suai Kenal Kembali nih….DeQdEq perlu menjawab soalan-soalan berikut…Jadi semua pun boleh tau pasal blog DeQdEq kan.

1) Bila mula buat blog ?

Kalau tgk profile pada blogger, blog nih telah mula ditubuhkan pada Januari 2008….tapi xada pun DeQdEq tulis entry….setakat set up blog jer…wkt tu tak paham pun pasal blog-blog nih…Entry pertama DeQdEq bertajuk “Siapa Saya” pada 6 Februari 2009. Tapi, DeQdEq memulakan penulisan blog secara aktif pada 18 November 2010 dengan tajuk entry : It can be miracles…when u believe…

2) Jumlah follower sekarang ini …

Setakat waktu nih, follower kt blog DeQdEq adalah 165 orang…

image 

3) Berapa trafik harian ?

Trafik nih mcm mana nak bgtau yer…purata dlm 100 ke 200 views mengikut rekod (nuffnang) kt bawah ni la dlm seminggu nih jer br dpt view byk nih..minggu lepas lebih kurang je….

image 

4) Sehari brapa entri ?

Dalam sehari DeQdEq akan update dan post entri minimum 3….tapi slalunya pasti lebih…

5) Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

Banyak sebenarnya blog yang DeQdEq suka baca…tp Abang Ben nak satu jer….jadi DeQdEq pilih tomatogurllife….http://tomatogurlslife.blogspot.com/

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...