Wednesday, 29 December 2010

Tahniah Malaysia!!! Juara Piala AFF Suzuki 2010 | sambil tu jom la layan kisah cinta penjaga gol Malaysia En Apex

Akhirnya, hilang sudah debaran di hati DeQdEq nih menunggu keptusan akhir Piala AFF Suzuki 2010. Nak tengok perlawanan Malaysia vs Indonesia kat TV, tapi tak cukup kuat semangat.

Jadi, caranya DeQdEq tengok channel lain, bila dengar ja sorakan riuh rendah kat area rumah nih, terus tukar ke TV 1..hehehhe….

Bila Malaysia gol..semangat la nak tengok…tapi bila Indonesia plak sumbat gol terus DeQdEq tukar chanel…hhehee…tak sanggup nak tengok kalau Malaysia kena dengan Indonesia..

Memang berdebar habis la….jantung DeQdEq dok dug dag dug dag ja….

Sambil menunggu keputusan akhir Piala AFF Suzuki 2010 nih, DeQdEq terjumpa blog awek kepada En Khairul Fahmi, penjaga gol Malaysia yang sungguh cemerlang.

Apa lagi, demi menghilangkan debaran..DeQdEq layan la blog jejariruncing nih, DeQdEq baca la perjalanan kisah cinta diorang….hilang skit debaran hati nih..heheheh

Disebabkan DeQdEq nih tak minat dengan sukan….jadi kisah cinta diorang nih lagi menarik bagi DeQdEq..ehheheh

Memang la perempuan kan..suka tol dengan citer-citer panas dan gosip…Baru nak minat penjaga gol Malaysia nih…sekali dah ada awek la…hehehhe..awek-awek kat luar sana jangan kecewa yer..

jejariruncing.blogspot.com

 

Semoga Fahmi terus maju dalam kerjaya sukan bola sepak nih….dan semoga juga FahmiElia pun akan disatukan yer….bless this couple…so sweet.

Beruntung Cik Elia kita…mst blog Elia nih trafik kencang sebabnya semua pun mula mencari siapa Khairul Fahmi.

4 comments:

Oreo said...

series.

dorang punya kisah cinta mmg sweet

Btw,malaysia mmg hebat.Hehe

athirah said...

trex pun tgh layan.. sweet gitu~

Mohamadazhan hjDesa said...

tahniah Malaysia!!!!!!!!

DeQdEq said...

@ Oreo:

mmg sweet kan...

@ athirah:

heheeh...layan kisah cinta mmg seronok kn

@ mohamasazhan hjdesa:
Malaysia mmg hebat

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...