Monday, 20 December 2010

Tak sangka dpt masuk bloglist Citarasa Rinduan

Pertemuan dgn Citarasa Rinduan ni mmg dlm sebulan DeQdEq aktif menulis blog….malam ni sekali lagi segmen Ben Ashaari : Kenanganku Sebagai Blogger menemukan lagi kami berdua…DeQdEq terjah blog Citarasa Rinduan dan tinggalkan komen kat sana…rupanya kak ayu, owner Citarasa Rinduan nih hebat dlm blog…Kak Ayu dah bertemu pun dgn Ben Ashaari dan Cik Mat Gebu kita….kira dah hebat la kalau dapat bertemu blogger-blogger lain…dan blogger lain kenal plak tu….kalau DeQdEq nih, sebut DeQdEq ntah tak ada pun yang kenal lagi…huhuuuhh

citarasa rinduan

DeQdEq tak sangka sangat Kak Ayu sudi letak blog DeQdEq ni: ^_^ penawar rindu, pengubat jiwa ^_^ dalam bloglist Citarasa Rinduan…terharu sangat2…terima kasih kak ayu…semoga hubungan yang dibina akan terus kukuh…

Ada tak siapa2 lagi yang dah letak DeQdEq slm bloglist korang….tolong maklumkan pada DeQdEq supaya DeQdEq leh creditkan dan review serba sikit blog korang pada pengunjung blog DeQdEq nih….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...