Wednesday, 15 December 2010

Template blog mempengaruhi BE

Selalu bebenor tgk blogger dok tulis pasal Buffered Earning (BE)..DeQdEq pun tak tau dan tak faham sgt pasal BE nih….tapi tadi singgah kat blog lulu-pageskalau nak tau dengan lebih lanjut….ringankan tangan >>>> TEKAN SINI 

Cik lulu citer pasal BE juga la…lulu dpt lagi satu BE….tahniah yer..

Tapi, apa yg lebih menarik hati DeQdEq ialah template blog kita mempengaruhi juga Nuffnang nak bagi BE kt kita…..kalau template baru tu tak disukai, alamatnya tak der la dapat BE…dan BE yang ada pun leh hilang satu persatu…

Gambar: freakyfirdaus.com

Jadi dalam menyusun atur blog kita, kita perlu berhati-hati dan lebih kreatif supaya dapat memikat Nuffnang dan pengiklan…sebut pasal template, apa pendapat korang dengan template baru DeQdEq nih…DeQdEq ubah dari 2 column ke 3 column….ok ke? DeQdEq rasa mcm serabut jer…mgkn nak ubah lagi la lepas nih….

Korang cuba la bagi pendapat…lagi satu mcm mana nak buat post kita tu appear kat HOMe page skit je dan ada “read more”…klu mcm tu senang skit nak jimat ruang dan mata pembaca pun tak la serabut sangat kan….

Tolong kawan-kawan semua bagi tunjuk ajar dan pendapat yer…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...