Sunday, 19 December 2010

Terima kasih Ben Ashaari..selepas tweeter, kini di blog DeQdEq, lepas ni bertemu kita di Facebook plak yer…

Beberapa hari lepas ada terbaca blog kawan DeQdEq, cik lekit yang Ben Ashaari dah jadi follower kat blog melekik….bila baca, katanya Ben Ashaari ada buat segmen tuk sapa yang nak Ben Ashaari jadi follower kat blog….tapi DeQdEq terlepas sudah…jadi perasaan cemburu ada gak menjelma di hati…heheh..ye la, siapa yang tak rasa seronok, tak rasa best bila blogger hebat mcm Ben Ashaari datang ke blog kita dan menjadi follower plak tu….kalau nak baca entry blog melekik >>>> TENGOK SINI

Tapi hati DeQdEq yang terkecil tu terubat juga bila tengok di tweeter DeQdEq Abg Ben Ashaari jadi follower DeQdEq…kalau korang nak tengok buktinya korang leh tengok entry DeQdEq sebelum ni >>>> PICIT SINI

Menambah lagi rasa gembira dan seronok bila Abang Ben Ashaari komen pada entry DeQdEq ni….pastu menjadi follower DeQdEq yang ke-208…mmg terharu sangat-sangat…terima kasih Ben Ashaari….patutla ramai yang suka Ben Ashaari….tak sombong walau dah popular…macam juga Shaheizy Sam…hehehe…nak tau pasal Shaheizy Sam >>>> KETUK KAT SINI

ben follow Ben Ashaari singgah ke blog DeQdEq dan menjadi follower ke-208…terima kasih Abg Ben

ben komen Ini plak komen yang ditinggalkan dr Abang Ben…wlu pun singkat, tp cukup meninggalkan kesan pada DeQdEq…hhehe..tak tido malam la nampaknya…..

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...