Thursday, 2 December 2010

Terima kasih Cikgu Eyriqazz

Malam tadi mmg tak sempat lgsg nak update blog atau blogwalking….petang lagi dah kuar nak amik kawan…pastu malam tadi pegi tgk Premier Screening : The Chronicles of Narnia: The Vovage of The Dawn Treader. DeQdEq telah terpilih oleh Churp Churp….Churp Churp and Nuffnang mmg best la…tak rugi join Nuffnang dan Churp Churp. Nanti DeQdEq akan citer pasal tgk Narnia ni yer…..Tungguuu………..hehehe

Bila sampai ja umah malam td dh mmg lewat sgt….tapi DeQdEq tetap buka laptop sbb nak tgk apa yang terbaru kat blog DeQdEq nih….bila buka email…ada dpt komen dari Eyriqazz kt blog DeQdEq….Eyriqazz dah letakkan blog DeQdEq dlm blog list Eyriqazz.com…yeahhhh…terima kasih Eyriqazz…Harap sgt lepas nih boleh terus kekal di situ dan mendapat tunjuk ajar Eyriqazz…

Yang lebih mengharukan DeQdEq…Eyriqazz dah mula beri tunjuk ajarnya…Eyriqazz ada tinggalkan komen pada DeQdEq…

image Memang terharu sangat-sangat mendapat teguran dan tunjuk ajar dari Eyriqazz…..jadi deQdEq kena blajar banyak lagi nih sbb blog DeQdEq byk lagi kelemahannya…

Pada sesiapa yang rasa ada cadangan utk DeQdEq  mantopkan lagi blog DeQdEq nih…sila bagi cadangan yer, jangan la segan2 plak…kalau rasa blog DeQdEq nih teruk, bgtau je dan jgn lupa plak bg cadangan utk mengatasi apa yg teruk tu yer…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...