Thursday, 16 December 2010

Terus dapat no 2 dalam Most popular di blogged.my

Panas..memang panas…dah hangit pun kan..berita pasal video dua beradik yang terlampau memang menjadi berita paling panas hari ni kan..kalau tak, masakan entry DeQdEq pagi tadi >>>> TENGOK SINIterus di senarai Most Popular di blogged.my dan jatuh  ke tempat no 2 plak tu…huhhhu…panas…panas….kalau tgk yg no 3 tu plak, entry pasal ‘download video dua beradik’ tu…emmm….nampaknya, ramai betul berminat dgn berita mcm nih….

image

blogged.my

DeQdEq pun baru jer blajar ping blog dekat blogged.my lepas baca post dari Belog Mak Budak. Lepas baca jer, terus DeQdEq daftar di blogged.my Selasa lepas dan mula post entry2 DeQdEq kat blogged.my . Sebab ada terbaca sebelum ni, salah satu cara untuk up traffic adalah ping blog mcm ni la…byk tempat kita bleh ping blog sebenarnya…salah satunya blogged.my dan juga geng blogger.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...