Wednesday, 22 December 2010

Tips| Trafik tinggi dan kencang seperti kilat

Trafik? Rasanya rata-rata semua blogger mesti akan bercerita pasal trafik…ye lah bila kita ada blog nih, kita menulis mestilah nak ada pembaca kan…bila ada yang mengunjungi blog anda, mereka lah yang menyumbang kepada trafik blog anda…tapi, macam mana pula nak trafik yang tinggi? trafik kencang = $$$ masyuk…betul tak….sapa yg tak nak duit….semua pun nak duit…sebab tu la ramai blogger yang akan berkongsi tips untuk menaikkan trafik ke blog anda. Kini, semua tu tak mustahil lagi….terdapat cara hebat dan mudah untuk tingkatkan trafik blog anda.

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat

 

Cara nya begini:

- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.

  1. DeQdEq

PERATURAN!!!

1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie…

  1. Blog Korang Letak Kat Sini !

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125

Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125

Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….

Selamat mencuba!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...