Friday, 17 December 2010

Traffic kencang…tak sia-sia daftar blogged.my

Tak sangka betul DeQdEq bila tgk traffic blog DeQdEq dah mencapai 300 views juga…slalu purata lebih kurang 100-200 views…DeQdEq xnak la citer pasal unique views, bukanlah bagus sgt pun…tp apa yang lebih penting pada DeQdEq berapa ramai yang jenguk dan singgah blog DeQdEq…bila dah sampai 300 views utk hari ni, dh rasa syukur sgt….tapi bila traffic tiba2 kencang…mcm mana plak nak maintain kan…mcm mana nak pastikan org dtg lagi…huhuhu…ni mmg challenge la utk DeQdEq yang baru sebulan berblog.

Tapi, apa yang DeQdEq nak share, traffic ari ni tiba2 kencang sebabnya entry pasal video terlampau dua beradik tu la>>>> TENGOK SINI

Ramai betul orang mencari pasal citer nih….biasala kan citer muka depan Harian Metro..selalunya mmg panas tajuk2 dia…blog DeQdEq pun mendapat tempiasnya….korang tengok la kat bawah tu…di blogged.my, dua entry DeQdEq tersenarai dalam the Most Popular of Last 24 hours…berada di kedudukan no 1 (Entry 1) dan no 6 (Entry 2)

cats-crop blogged.my

Memang tak salah la DeQdEq mengambil peluang untuk mendaftarkan blog DeQdEq kt blogged.my nih….Ada kawan DeQdEq tanya pasal ping blog kt DeQdEq sbb dia baca Entry 2 DeQdEq tu…jadi DeQdEq akan cuba share pengalaman DeQdEq dan apa yang boleh membantu blogger baru mcm DeQdEq ni up kan traffic…setakat yang DeQdEq tau je la…sebabnya DeQdEq pun byk lagi nak belajar.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...