Thursday, 18 February 2010

My Love a song by Westlife



Saja je aku nak letak lagu MY LOVE ni sbbnya lagu ni mmg lagu favourite aku sbbg westlife yg nyanyi....lgpn dua tiga hari ni mood asyik dlm rindu-rinduan je kat dia....ye la dh duduk jauh ni ssh la nak berjumpa kan...

Sbnrnya aku blm lg cite psl dia kan...hbgn aku dgn dia dah melangkah ke usia 1 thn...tp terlalu banyak halangan dalam perhubungan kami ni...aku rasa aku akan kongsi dlm nukilan aku yg lain....skrg ni biar la dlm mood cinta dulu...he..

MY LOVE.....

An empty street
An empty house
A hole inside my heart
I'm all alone and the rooms are getting smaller

I wonder how, I wonder why
I wonder where they are
The days we had, the songs we sang together
And oh my love
I'm holding on forever
Reaching for a love that seem so far

Chorus:
So I say a little prayer
And hope my dreams will take me there
Where the skies are blue
To see you once again, my love
Overseas from coast to coast
To find the place I love the most
Where the fields are green
To see you once again, my love

I try to read
I go to work
I'm laughing with my friends
But I can't stop to keep myself from thinking

I wonder how, I wonder why
I wonder where they are
The days we had, the songs we sang together
And oh my love
I'm holding on forever
Reaching for a love that seem so far

Repeat chorus

To hold you in my arms
To promise you my love
To tell you from the heart
You're all I'm thinking of

I'm reaching for a love seem so far

Repeat chorus


Saturday, 6 February 2010

Siapa saya.....



Ni gambar sewaktu aku konvo pada Jun 2009...Aku berjaya menamatkan pengajian aku di Universiti Teknologi Mara (UiTM) dan memegang Ijazah Sarjana Muda (Kep) Sains dan Teknologi Makanan.

Sebenarnya aku tamat pengajian pada November 2008.Setelah tamat pengajian,aku terus memulakan kerjaya aku dengan CIMB Wealth Advisors sebagai Unit Trust Consultant. Mmg ramai yg tertanya2 kenapa jauh benar bidang yg aku pilih sbg kerjaya aku berbanding dgn ijazah yg aku genggam,tp jawapan aku senang je sbb aku tak minat nak kerja makan gaji. Hati aku mmg dh berangan nak buat bisnes sendiri taknak makan gaji.Dr aku mula menyambung pengajian aku utk ijazah lg aku dh bercita2 nak ada bisnes sendiri....itu juga yg aku selalu ulang pada mak ayah..."kakak nnt tak mau makan gaji...kakak nak buka bisnes sendiri..."

Bila dah join CIMB Wealth Advisors ni...aku dpt keluarga baru...mereka ialah Faizal, Amey...my great leader in Fantastic Wealth Advisors....my best2 friend in Fantastic Zai and Julia yg tgh memboyot skrg ni....

These are all the active,passion and committed Fantastician....We are champion of champions.....we will go to the Amsterdam together.....


Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...