Monday, 17 January 2011

Air mata ini jatuh lagi…DeQdEq rindu Lucky

Kalau semalam belum sampai 24 jam….DeQdEq dah mula rasa rindu pada Lucky…hari ni sudah lebih 24 jam Lucky dah bersama Papa Kucing…DeQdEq harap sangat Lucky gembira kat sana.

Bila tengok ramai yang singgah blog DeQdEq hari ni terdiri daripada pencinta-pencinta kucing, DeQdEq yakin Papa Kucing dah buat entry pasal Lucky. < SINI >

 

Jadi, DeQdEq yang tengah rindukan Lucky terus je ke blog Papa Kucing nak tau pasal keadaan Lucky…bila baca entry pasal Lucky dan tonton video terakhir Lucky di blog Papa Kucing tu, tak semena-mena air mata DeQdEq gugur lagi…Sayu sangat hati ni bila tengok Lucky nak makan pun susah bila dibandingkan dengan meow lain.

 

Sebab tu la Papa Kucing gelarkan Lucky is The Special Meow…..DeQdEq rindu Lucky….boleh tak DeQdEq nak menyimpan azam untuk mencari rumah sewa yang ada tanah dan nak amik semula Lucky.

DeQdEq nak jaga Lucky…ikatan kasih sayang antara kami yang terjalin selama 15 hari cukup kuat…DeQdEq sayang sangat Lucky.

Bila dah ada rumah yang ada kawasan…boleh la nak bela kucing dengan lebih baik…InsyaAllah DeQdEq dapat mencontohi jasa baik Papa Kucing yang menjaga kucing-kucing terbiar. Memang itu menjadi salah satu impian DeQdEq selama ini.

 

Mari kita tatapi video yang DeQdEq rakamkan sebelum DeQdEq pulang meninggalkan Lucky bersama Papa Kucing. Kalau nak tengok lebih banyak video Lucky boleh ke blog Papa Kucing.

 

 

4 comments:

Ikah said...

Lucky memang kuat dan berani..even dier tahu ketidakuapayaannye itu, namun usaha jugak nak berjalan dlm susah payah dan asyik rebah

DeQdEq said...

@ Ikah:

betul tu ikah...kdg2 DeQdEq tgk Lucky, DeQdEq rasa kuat betul semangat dia...dia tak pernah nak duduk2 saja kecuali wkt tido...

wkt lain mesti dia akan main...Lucky aktif mcm juga kucing2 lain...Lucky mmg kuat...rasa DeQdEq perlu contohi sikap Lucky tu...

Sunah Mohammad said...

comelnye lucky akak...alhamdulillah dia dapat membesar dalam keadaan macam tu..kucing saya dulu tak dapat bertahan..huhu

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

Lucky mmg comel...itu la kan...kiranya nsb Lucky ni baik...dpt membesar sihat...cuma ada mslh urat saraf kot...tu yg mcm skt parkinson...

akak rindu kt Lucky

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...