Wednesday, 5 January 2011

Akibat semangat yang hilang…trafik cantik ja

Inilah akibatnya bila semangat DeQdEq hilang baru-baru ni. Disebabkan ada ujian dan cabaran yang datang…DeQdEq hilang kekuatan dan mula hilang semangat untuk bekerja dan segalanya.

Disebabkan semangat yang hilang..DeQdEq menjadi tak minat untuk menulis….akibatnya boleh tengok kat bawah ni…dah la UV kat blog DeQdEq tak banyak mana pun…nak cecah 300 UV sehari pun msh merangkak lagi….sekali bila tak ada semangat…dah kurang menulis…terus menjunam UV kat blog DeQdEq.

Dari 31 Dec dan 2 Jan memang la kan, cuti umum dan cuti hujung minggu mmg trafik selalunya akan menurun sebab tak ramai yang online. Tapi trafik yang terlalu rendah adalah sebab DeQdEq sendiri…kalau tak mesti hit juga 100 UV walaupun hujung minggu.

Semalam la baru rasa bersemangat balik nak menulis….jadi alhamdulillah UV dah mula menunjukkan peningkatan…..walaupun tak banyak…jadi sebagai iktibar, kita yang masih baru kena terus bekerja kuat kalau nak orang kenal blog kita.

Rajin-rajinla update….selalu blogwalking dan komen pada blog orang lain…semua ni pasti membantu trafik ke blog anda. Jangan jadi macam DeQdEq….

nuffnang stat Nuffnang

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...