Wednesday, 5 January 2011

Alhamdulillah…lega rasanya hati DeQdEq…terima kasih Papa Kucing

Gembira rasanya hati DeQdEq sekarang nih….terasa macam terlepas sudah bebanan atas bahu DeQdEq….pada yang dah baca masalah yang membelenggu DeQdEq pasal kucing kat Tasik Idaman tu < BACA SINI>, DeQdEq nak bagitau DeQdEq dah berjaya dapatkan papa angkat untuk kucing parkinson DeQdEq nih…alhamdulillah…terima kasih kepada Papa Kucing yang berhati mulia.

Papa Kucing ni ada blog pasal kucing-kucing yang papa jumpa…mmg banyak sangat kucing-kucing yang papa nih jaga….nama blog papa kucing pun ialah “Kucing Terbiar Dot Com”. Para pencinta kucing mesti akan suka dengan blog papa.

DeQdEq awal-awal aktif blogging nih dah jumpa blog nih terus jer follow dan suka baca pasal anak-anak papa yang ramai dan macam-macam gelagat tu.

THANX TO PAPA KUCING

Baru 4 hari DeQdEq bela kucing nih tapi rasa sayang dah menebal…cuma DeQdEq tak dapat nak teruskan menjaga kucing nih sebab DeQdEq terpaksa letak dalam bilik tido DeQdEq…klu ikutkan tak elok sebab kita dok hidu bulu kucing kan…in long term mungkin DeQdEq akn dapat penyakit pula…

Bok dalam bilik tido..dah la kecik dan kurang pengudaraan…jadi DeQdEq perlu mencari solusi yang terbaik untuk kucing nih dan juga DeQdEq. Pada yang tak tau mana DeQdEq jumpa kucing nih…boleh la baca < entry 1> dan <entry 2>.

DeQdEq dah ceritakan pengalaman mengerikan kucing lemas di Tasik Idaman dan juga kenapa DeQDeq bawa balik kucing ni ke rumah…jadi boleh la korang baca yer…

P1011077

Rasa sayang juga nak bagi kucing nih kat Papa Kucing….tapi DeQdEq tak terdaya lagi nak jaga ‘ LUCKY ‘ ni…nama panggilan DeQdEq kat kucing ni sebenarnya…sbb diri dia bertuah terselamat dari lemas di Tasik Idaman.

DeQdEq yakin papa akan menjaga Lucky dengan baik….DeQdEq akan jenguk Lucky bila DeQdEq rindu Lucky yer…wlupun sekejap…Lucky banyak mencuit hati DeQdEq dengan gelagat Lucky.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...