Wednesday, 12 January 2011

Apa kata korang? Tukar ke tak?

UPDATE: OFFICIALLY REMOVE DISQUS APPLICATION

LEPAS NI KOMEN MACAM BIASA YER….HARAP-HARAP LEBIH RAMAI YANG SUDI KOMEN YER SEBAB DeQdEq DAH REMOVE CARA KOMEN YANG MENYUSAHKAN TU…HHEHEHEHE

(12 JANUARI 2011 / 5.00 PM)

 

Memandangkan ramai juga yang tanya macam mana nak komen kat blog DeqdEq ni…ada juga yang tanya kat mana nak komen kat blog DeQdEq…ada juga yang menyuarakan pendapat tak best guna disqus ni sebab lambat loading..last2 diorang malas nak komen.

Apa pendapat korang semua terutamanya pengunjung blog DeQdEq yang setia….ada ke pengunjung setia….hehehe…perasan je DeQdEq nih…tak apa la sesekali masuk bakul angkat sendiri ye tak…hehehe

 

 

Apa pendapat anda kiranya DeQdEq bertukar kepada cara komen biasa yang mana blogspot dah sediakan.

Siapa sokong angkat tangan…..kalau angkat DeQdEq tak nampak la…jadi tinggalkan komen kat entry ni yer.

 

NAK TUKAR KE TAK?

8 comments:

PuanBee said...

yer lah lambat nk load! tak per mcm mana pun bee tetap komen hee

deqdeq said...

hehhehe....tima kasih bee...ni yg tambah2 syg kat bee...

Cma Shiema said...

yg blogspot punya lg oke..

deqdeq said...

ok cma....tima kasih sgt sbb selalu singgah blog DeQdEq dan selalu juga tingglkan komen

Hafizuddin Jasmi said...

salam..dah boleh komen !!!
hehehe..lg senang kalau pki ni :-)

deqdeq said...

@hafizuddin

tima kasih sudi singgah blog DeQdEq dan komen...

eiysya zasya's said...

dah lama nak remove disqus nih.. dah try, tp tak menjadi.. error apa entah.. haih!

deqdeg buat macam mana?

DeQdEq said...

@eiysya zasya's

yeke...nape lak x leh remove yer...
deqdeq cuma gi kt dashboard > design > remove kotak widget disqus > save...settle

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...