Saturday, 22 January 2011

Bacaan lelaki sahaja, siapa rasa dirinya MACHO

MACHO? Macho tu macam mana ye? Lelaki yang macam mana yang dikatakan macho…Adakah macam Aaron Aziz atau pun macam Fahrin Ahmad.

Adakah yang berbadan sasa macam Abang Ben Ashaari kita….heheheh…DeQdEq dah kata lelaki je boleh baca ni…

Tapi ada juga wanita yang nak baca kan…Jadi, apakah pula perspektif macho pada mata wanita…

 

Gambar: Google

 

Walau apa pun pandangan dan perspektif anda tentang lelaki macho, DeQdEq yakin, bagi seorang wanita, jika sudah sayang dan cintakan seorang lelaki itu, LELAKI itulah yang paling macho di matanya. Tak ada lelaki lain yang akan boleh menambat hati wanita tersebut.

BETUL TAK WANITA?

 

Ok la…sebenarnya DeQdEq tengah mencari lelaki-lelaki macho di luar sana yang masih belum join bloglist Geng DeQdEq…DeQdEq masih membuka ruang untuk semua dan blogger macho masih kurang penyertaannya.

Apa kata, jika anda lelaki dan semestinya anda macho mengikut ke’macho’an anda tersendiri…tinggalkan LINK anda di SINI.

 

Untuk mereka yang telah join bloglist Geng DeQdEq…boleh semak senarai terkini yang telah dikemaskini di GENG DeQdEq

 

Siapa yang ingin menukar gaya rambut dan didandan oleh pakar, dan pastinya dengan harga yang jauh lebih murah…Dapatkan Milk A Deal at Ivan & Max dengan hanya RM 30.

 

2 comments:

Myvitrd said...

alamak segannya nak mengaku diri ni macho.. tadi masa baca entri sempat tanya cik malarang.. "abg ni macho tak"..hik2.. dia kata macho.. apa lagi hadiah satu ciumanlah..hehehe

DeQdEq said...

@Myvitrd

DeQdEq dah kata setiap lelaki ada ke'macho'an yg tersendiri...

di mata wanita kesygn anda lah yg plh macho...

mcm myvitrd tentula plg macho di mata malarang-kak...

wah...romantik gitu...puji je terus dpt upah ciuman...heheheh

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...