Thursday, 13 January 2011

BE DeQdEq dah beranak

Siapa BE? Bila plak dia beranak? Korang kenal kan BE…BE ni la yang semua blogger pun dok tunggu-tunggu sebab boleh masyuk bila dapat BE kan….

BE atau Buffered Earning merupakan iklan yang Nuffnang akan letak pada blog kita…apa yang DeQdEq perasan, BE ni akan muncul lebih kerap dari iklan-iklan lain yang selalunya hanya keluar pada waktu-waktu panas.

Waktu-waktu panas ialah pada pukul 12- 1 tengah hari dan juga 12 – 1 pagi….ini yang DeqdEq perasan la…kalau DeQdEq salah boleh tolong betulkan ye. Pada waktu panas ni, memang iklan Nuffnang aktif jer kt leaderboard, skyscrapper dan large rectangle.

 

Tapi pada siapa yang dapat BE, iklan Nuffnang akan lebih kerap muncul…termasuk juga di luar waktu panas. Jadi tak de la iklan tu hanya keluar pada waktu kemuncak.

Bila pada waktu di luar kemuncak pun ada iklan yang muncul, dan ada pengunjung di bloh kita, pasti peluang untuk mendapat KLIK di iklan Nufnang lebih tinggi juga.

Alhamdulillah BE DeQdEq pada tahun baru ni telah beranak dari satu menjadi dua….Nuffnang tersayang telah menambah BE di blog DeQdEq

BE

BE yang pertama ialah Maxis Q4 Om Nom Nom Roadtrip dan yang terbaru ialah Buena Vista The Green Hornet. Terima kasih Nuffnang

 

Siapa yang dah join Om Nom Nom ni…..hadiah yang ditawarkan memang sangat menarik…tapi DeQdEq tak cukup kuat nak join….huhuhuhu…lagipun tak tau nak ajak sapa jadi partner.

 

poster

 

Pasal Green Hornet ni plak….DeQdEq ingat nak cuba dapatkan tiket percuma lagi dari Nuffnang….tapi entry DeQdEq masih belum siap-siap lagi…tengokla kalau sempat esok akan DeQdEq siapkan.

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

BE akak ni dok beranak dr dulu.. ibu yg sama. tggu ibu baru x kunjung tiba. apapun slgi dia subur.. xpe la ibu lama pun ibu lama la... kekekeke. ikutkn dh bleh cash tp x tau la sbb kempen tu masih berjalan. tggu kempen abis dulu la br apply

deqdeq said...

@ The Lekat Lekit Story:

Wah...banyaknya akak dh dpt yer dari Nuffnang...sbb dah boleh cash out....cayalah...ni yg DeQdEq kena usaha keras lagi..hhehe

Citarasa Rinduan said...

deqdeq...
tahniah....kalau rajin berblogging sure nuff sayang...

Budak Botak said...

bdk botak pon bleh cash dh, tpi nk kumpul ribu2 dlu, bg Nuffnang terkejut nk bayar... he3, bleh ke cmtu?

deqdeq said...

@ citarasa rinduan:

tima kasih kak..DeQdEq nak kerja keras lagi...nak join aktiviti Nuffnang klu dpt...supaya Nuffnang kenal DeQdEq...hehehhe

@ budak botak:

klu budak botak DeQdEq tahu mmg dah byk dpt income dari Nuffnang...sbb blog budak botak ramai sgt2 pengunjung...jd mesti masyuk....

myvitrd said...

wah semoga lagi bertambah BE akan datang.. bila dah mula beranak satu.. esok mungkin berabnak lagi.. hik2

deqdeq said...

@ myvitrd:

heheheh...harap2 lepas ni beranak kembar la plak....hehhe

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...