Wednesday, 5 January 2011

Blog Pilihan Malaysia berwajah baru 2011- Cepat !!! Sahabat Blogger Mengikut Negeri akan ditutup pada 10 Januari

Siapa yang pernah dengar pasal Blog Pilihan Malaysia (BPM)  nih….rasanya ramai dah tau kan…BPM pada tahun 2010 sangat cemerlang dengan menganjurkan award ala-ala Anugerah Bintang Popular gitu…tapi waktu tu DeQdEq masih baru sangat blogging. Jadi banyak yang DeQdEq ketingalan.

Tapi terima kasih juga pada BPM sebab anjurkan award macam tu…senang DeQdEq nak blogwalking dan mencari tutorial serta blogger lama yang memang terkenal di dunia blog ni.

Blog Pilihan Malaysia

BPM berwajah baru untuk BPM 2011 - lebih menarik, kemas dan bergaya.

Terkini, BPM sedang menganjurkan segmen “sahabat blogger mengikut negeri”. Rasanya masih ramai yang tak tau pasal nih…sebabnya DeQdEq tengok ramai lagi yang tak join. Kalau rasa nak berkenalan dengan blogger satu negeri dengan anda inilah peluangnya. Korang boleh tengok SINI.

Cepat-cepat la join yer…boleh berkenal-kenalan sesama blogger satu negeri dan juga dari negeri lain. Tarikh tutup penyertaan ialah 10 Januari ni. Jadi masih punya masa untuk join yer.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...