Saturday, 15 January 2011

Car Wash Sex? Biar betul ini ada kat Malaysia?

Siapa yang pernah dengar pasal Car Wash Sex? Seriusly, DeQdEq memang tak pernah dengar dan tak pernah tau….sehinggalah tadi terserempak satu blog nih yang ada bercerita pasal ni. Credit to: atok sempoi

Bila baca…istigfar je yang DeQdEq mampu….tak tau nak kata apa…nak percaya ke tidak….tapi mungkin ada kebenarannya kan….wallahua’lam…

Siapa yang tahu menahu pasal Car Wash Sex ni…boleh la share maklumat yer…DeQdEq takut ini cuma sekadar gimik je…

 

Apa itu Car Wash Sex? DeQdEq pun tak tau…tapi apa yang DeQdEq baca dari atok sempoi, ini merupakan tempat cuci kereta cuma bezanya…tukang cuci nya adalah terdiri dari gadis-gadis cantik, seksi, menawan yang mencuci kereta dengan baju yang nipis, tak cukup kain dan yang sewaktu dengannya…ditambah pula dengan aksi-aksi menggoda dan mengghairahkan.

DeQdEq malu nak share gambar-gambar tersebut…sebab DeQdEq kalau boleh tak nak la berkongsi gambar yang tak sesuai…tambah-tambah yang terlalu dedah-dedah ni.

Tapi untuk menampakkan lebih jelas apa yang DeQdEq ceritakan….DeQdEq letak 2-3 keping

kete Kedai di I-City, Shah Alam ( memang dekat dengan rumah DeQdEq…tapi DeQdEq tak plak pernah tau….mungkin lepas ni boleh DeQdEq pergi dan tengok sendiri)

 

kete 2 Ini pula di Bandar Kinrara, Puchong

 

kete 3 Ni pula di Damansara Superbike.

 

Cukuplah 3 keping gambar ni yer….DeQdEq takut sebenarnya, rasa berdosa sangat kongsikan gambar macam ni…tapi DeQdEq harap dapat menyedarkan dan membangkitkan rasa tanggungjawab kita pada negara kita sendiri juga bangsa dan agama juga bertindak pada mereka yang punya kuasa dan mampu mengubah semua ni.

 

Andai kata memang benar ada di Malaysia, harap pemimpin kita dan juga pihak berkuasa akan mengambil tindakan TEGAS. Kenapa perlu menggunakan kaedah pemasaran yang sangat-sangat hina pada DeQdEq…malahan mengeksploitasi wanita demi kepentingan bisnes.

Apa wanita-wanita ini tidak sedar akan hal tersebut…bagai tiada maruah diri…tidak malukah dirimu wanita, mempamerkan tubuh dan aksi mengghairahkan untuk tatapan umum. Lelaki sudah semestinya suka dan tak nak lepaskan peluang…siap keluar handphone dan rakam lagi.

DeQdEq sangat-sangat sedih melihatkan perkara macam ni berlaku…apa yang lebih menyedihkan maruah wanita bagai dipijak-pijak…sedangkan sejak Islam diturunkan maruah wanita diangkat tinggi dan dijaga rapi.

 

Tak tahu lagi bagaimana DeQdEq ingin meluahkan rasa sedih bila melihatkan gambar-gambar ini…

Semoga Allah memberi petunjuk kepada kita semua, kepada tuan punya kedai, kepada wanita-wanita ini, kepada pelanggan-pelanggan kedai ini, kepada pemimpin-pemimpin..semoga Malaysia bebas dari perkara macam ni.

17 comments:

2ury said...

Ada ke...? Tak pernah jumpa lagi ni...
Mcm2 cara diorg guna utk menarik pelanggan.

DeQdEq said...

@ 2ury:

DeQdEq tak pasti...DeQdEq akan cuba tengok yg kat I-city tu...dan DeQdEq akan cuba update semula samada cerita ini betul atau tak

Belalang Hijau said...

ade ke?
igt kat luar jer ade car wash mcm nih...

DeQdEq said...

@ Belalang Hijau:

DeQdEq pun tak pernah dgr pasal ni...susah juga nak percaya...DeQdEq akan buktikan sendiri...DeQdEq nak tengok kedai yang kat I-city tu

luvYOU said...

apo tah nak jadi
deqdeq jgn keje kat sini tau :p

DeQdEq said...

@ luvYOu:

minta jauh la dari keje sini...

kelll said...

ntah2 senyap2 benda lain pun dorang basuh jugak

DeQdEq said...

@ kelll:

minta2 la jangan....cukup la tu...huhuuh

||aLeaSaRa|| said...

sggh ke ni..kite kat msia ke kat oversea ni..puas dah gsk mata..huhu...ngapelah awal thn mcm2 -ve yg berlaku.

DeQdEq said...

@ aleasara:

susah DeQdEq nak cakap sebab tak tengok sendiri...tu la skrg ni tak yah ni gi oversea pun...kat Malaysia ni pun dah ada macam2..

P A U L I N E said...

ish3.. speechless...

DeQdEq said...

@ pauline:

really....DeQdEq pun spechless bila tgk pasal ni tadi..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

huhuhuhu.. agaknya bapa dorang byr amoi2 ni ekk

DeQdEq said...

@ the lekat lekit story:

huhuhuhu...x dpat DeQdEq nak jwb soalan tu....klau dapat bayaran murah mmg kesian la kt amoi2 tu...dah la maruah diri pun melayang...dpt duit pla ciput...

Myvitrd said...

wah lain macam ni.. yang damansara tu dekat umah saya.. tapi tak pernah jumpa pulak sarang maksiat ni.. huhu

DeQdEq said...

@ myvitrd:

tu la pasal...mmg lain mcm punya...tak tau la mcm mana sbb hanya invited client je yang boleh cuci kete kat sini...jd mcm private club kot...

Jobless Girl said...

Sad sad...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...