Thursday, 6 January 2011

Dapat RM 50

Sebelum nak masuk keje balik nih….DeQdEq nak juga tulis entri ni…biarpun pendek..heheheh…saja ja test market boleh..

Nak bagitau DeQdEq baru jer dapat RM 50 dari hasil kemenangan DeQdEq join contest blogger Tasha…wah…best juga yer aktif blogging…selain dapat hadiah Nuffnang…leh juga dapat hadiah dari contest yang blogger lain anjurkan….gempak kan…Kiranya ni kali pertama tau DeQdEq menang contest anjuran blogger…..alhamdulillah…dapat RM 50

Untuk cerita yang lebih menarik pasal contest ni, DeQdEq akan update kemudian yer…..cuma excited sangat nak bagitau DeQdEq dapat RM 50…heheh

Yelah…tak besar mana pun kan RM 50 ni…DeQdEq tau…tapi besar sangat nikmatnya kerana ini pemberian atau hadiah buat DeQdEq…itu yang lebih besar nilainya…tak dapat nak beli kat mana-mana okey….

1 comment:

sudirman said...

yeh..join lah pula contest saya.. mna tau rezeki awak pula...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...