Monday, 24 January 2011

DeQdEq menuju ranking bawah 1,000 sebelum Raya Cina

 

Dah lama tak tengok Alexa Rank. Mula-mula register dan baru 2 bulan blogging, ranking DeQdEq berada di bawah 1,000,000…boleh rujuk SINI atau lihat imej kat bawah ni.

alexa ranking-crop

 

Ini pula ranking blog DeQdEq setakat hari ini…kalau tengok Alexa rank memang berlaku peningkatan yang banyak, kira dari 900K turun ke 500K..

Kalau dilihatkan kepada Trafik Rank in MY (Malaysia), telah berlaku peningkatan sebanyak 1,357…Alhamdulillah, nampaknya DeQdEq perlu lebih bekerja keras lepas ni.

Tambahan pula nama DeQdEq mula dikenali dan diingati…yelah sebab ramai yang mula mencari DeQdEq…tengokla SINI

alexa

 

Target DeQdEq untuk capai Traffic Rank bawah 1,000 sebelum Raya Cina boleh tak tercapai…DeQdEq cuba usaha untuk majukan lagi blog DeQdEq ni.

Dengan kehadiran korang yang selalu berkunjung dan lepak kat blog DeQdEq ni la yang banyak membantu kejayaan blog DeQdEq..terima kasih sebab sudi singgah ke blog DeQdEq.

 

P/S: DeQdEq tgh fikir untuk tukar ke domain sendiri, pastinya bila tukar domain, ranking akan jatuh balik kan….

 

 

 

11 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takde yg mustahil.. teruskan usaha. semoga berjaya

Sunah Mohammad said...

tak pernah check~ huhu

sissyira said...

salam

tahniah, teruskan usaha,,,

yup, kalau tukar domain dia akan turun..tapi takpe, asalkan ada usaha nanti dia akan naik balik :)

PuanBee said...

dah sama dgn bee..hehe pakai domain lg cepat deq..bayangkan bee tukar domain 1/1 dulu langsubng tak do dlm rank sekatang dah 2,023 dlm malaysia br berapa hari ?

DeQdEq said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

tima kasih kak...pasti DeQdEq akn terus usaha

DeQdEq said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

tima kasih kak...pasti DeQdEq akn terus usaha

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

check la dik...tambah2 sunah dh pakai domain sendiri kan...

DeQdEq said...

@sissyira

terima kasih...mmg nk tukar domain ni...tp klu kita rajin pst ranking akn meningkat semula kan

DeQdEq said...

@PuanBee

itula bee...mmg nk tukar cepat...hhehehe

Ujang9897 said...

caiyok2...

DeQdEq said...

@Ujang9897

terima kasih ujang

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...