Thursday, 6 January 2011

DeQdEq tak nak buat review movie Season of The Witch boleh tak?

Malam tadi macam yang telah ditetapkan….DeQdEq pegi la Cathay Cineplax e@curve Damansara…..sebabnya nak tengok Premier Screening Seasoan of The Witch. Tiket dapat dari Nuffnang tersayang….

Yang tertanya-tanya macam mana DeQdEq boleh dapat tiket ni dari Nuffnang boleh la TENGOK SINI u ollsss…

Walaupun kali sampai awal la juga dalam 8.30…tapi tetap DeQdEq dpt seat yang agak depan juga…heheheh…

Tapi boleh tak DeQdEq tak nak buat review pasal cerita ni…sebab DeQDeq tak suka la…macam tak kena dengan jiwa DeQdEq jer bila tengok citer nih….apa yang menarik di mata DeQdEq ialah Nicolas Cage sebagi heronya…hahahah

Ntah la….nak citer dan komen pasal citer nih pun DeQdEq tak tau sebabnya memang tak kena la dengan jiwa DeQdEq…DeQDEq tak mendapat kepuasan pun tangok citer nih…klu nak dibandingkan dengan Narnia 3 sebelum ni…memang DeQdEq lebih suka Narnia 3 la….

Tapi kalau korang memang peminat Nicolas Cage…filem ni mampu mengubatkan rindu anda pada lakonan Nicolas Cage…tapi takleh lawan la citer National Treasure…hehhehe

Ok, kalau yang nak tengok Season of The Witch….saksikan tayangan yang bermula pada hari ini 6 Januari 2011

Season of the witch

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...