Tuesday, 18 January 2011

Hai Hai BE…Bye Bye BE…Thanx To Uncle Nuffnang

Dua tiga hari ni DeQdEq pelik juga nape la iklan Nuffnang tak muncul-muncul pun…mcm semalam mungkin sebab Nuffnang under maintenance jadi iklan Nuffnang tak nak kuar…

Yang peliknya dah dua tiga hari sebelum ni lagi iklan Nuffnang DeQdEq macam merajuk je tak nak kuar bilik….hheheheh

Rupa-rupanya dah menjadi metered earning (ME). Alhamdulillah, wlupun tak byk tapi masih menyumbang kepada duit sampingan DeQdEq.

ME

Nuffnang sungguh baik hati…walaupun dua kempen telah tamat dan menjadi ME, tapi Nuffnang gantikan dengan 2 lagi kempen baru dan iklan ni sedang rancak menonjolkan diri di blog DeQdEq.

BE

Siapa yang perasan burger king dan juga gadis sunsilk tu….itu la dia BE terbaru DeQdEq…Terima kasih Nuffnang

sunsilk Gadis Semasa Sunsilk boleh disaksikan di TV3 Setiap Selasa pukul 6 petang

 

Siapa plak yang suka makan..Burger King ada buat promosi baru….JOM kita makan…nyum..nyum…

burger king Sedapnya….siapa nak belanja makan Burger King sekarang ni tengah ada promosi best punya…

 

28 comments:

~ch@wi~ said...

bile sy nk dpt BE ni..aduh..huhuhu]

Segmen Baru; Dapat Jawab Teka Teki, Aku Promote Blog Korang

DeQdEq said...

@ ch@wi:

teruskan usaha....menulis dgn ikhlas...cuba pastikan rank blog di alexa meningkat...insyaAllah mesti dpt juga BE

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak lg pelik BE empat yg lama tu still run lg.. tp xde BE baru masuk.. tp ok tu still menyumbang lg walau tak bertambah

DeQdEq said...

@ THE LEKAT LEKIT STORY:

wah....kiranya 4 BE running sekali....tentu sgt masyuk kan...ok la tu akak...still running mksdnya still masyuk....

DeQdEq nya BE tak dan dpt byk dh jd ME

nisa fadzil said...

bestnya dapat 2 BE baru..congrate

DeQdEq said...

@ nisa fadzil:

tima kasih...alhamdulillah dpt juga BE ni...semoga dpt menjadi side income...

Tuan-Belog said...

wahhh...beshnye dpt BE...nnt bleh la belanja yerk...hehe...

DeQdEq said...

@ Tuan Belog:

BE dh dpt...tp lum masyuk lagi..hehehe..rasanya tan belog lagi masyuk kan

Shahazrin said...

saya pun dah dapat burger king...
ok start buat entri dan masukkan dengan link untuk entri lepas.
masa post, kalau boleh masa iklan nak keluar.
kena kenal pasti bila masa dia nak keluar.

p/s : tak yah publish la eik...

tengok entri kakcik ela

Shahazrin said...

takpa la kalau dah auto publish..

cek nie http://misz-ella.blogspot.com/2011/01/bila-blogger-jumpa-blogger.html

DeQdEq said...

@ shahazrin:

tima kasih byk ye bg info ni...

Shahazrin said...

dalam pukul 11- 12 kang ada la iklan tu..

eiela said...

wow, BE lagi..tahniah..

Latest Entri :
Kerisauan Seorang Bapa

DeQdEq said...

@ eiela:

tima kasih dear

Tuan-Belog said...

@DeQdEq
haha..mantop apenye...BE xkn jatuh cinta lg kt blog yg mentah2 ni...hehe...

p/s: rsenye awk ptut ltk [reply to comment] la kt sistem komen ni...try google...hehe...

Sunah Mohammad said...

akak, kalau jadi ME tu maksudnya apa ek?

DeQdEq said...

@ Tuan Belog:

x lama lagi BE mst jatuh cinta punya...BE bkn sombong pun...heheh

psl [reply to comment] mmg nak buat...tp x menyempat lagi nak buat


@ sunah mohammad:

bila dj jd ME mksdny iklan Nuff tu dh tamat tempoh kt blog kita dan earning akan berhenti stkt tu je dan ditambah msk kpd current earning...

klu kat BE...eraning tu tak dikira lagi sbb iklan still running...jd aeraning akan bertambah lagi

Sunah Mohammad said...

o..kalau de ME, maksudnya dulu saya pernah de BE la ye? tapi takde earning..wawawa..

Redbloodsnow said...

AI LOVEEE BE! hehehe

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

klu ada ME..mmg dulu ada BE la...sunah dh ada ME ye?

@ redbloodsnow:

heheheh..semua pun suka BE kan...

YanaMIB said...

jum lanje kita mkn burger king..nyum nyum~ =)

DeQdEq said...

@ YanaMIB:

jom..jom...sdp tu...kt mid valley isnin ni nak...hehehe...lps tgk green hornet

Cma Shiema said...

wah..tahniah deqdeq...

DeQdEq said...

@ cma shiema:

tima kasih cma...

Myvitrd said...

semakin murah rezeki nampaknya.. ni kali giliran deqdeqlah dapat durian runtuh.. sekarang saya dapat durian busuk je.. hik2.. nuffnang dah mula nak tido.. hehehe

DeQdEq said...

@ myvitrd:

alhamdulillah...rezeki jgn ditolak..musuh jgn dicari kan...

nuffnang tido2 pun masyuk juga myvitrd...

Sunah Mohammad said...

ha'ah..ada ME..tapi tu masa mula2 berblog dulu tarikh dia..tahun 2008 kak..da lama sangat..takde earning pun...masa tu tak reti lagi guna nuffnang..sob3..

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

itu wkt mula2...skrg mst dh masyuk...heheheh

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...