Friday, 7 January 2011

Hairan bin Ajaib | Adakah ini kembar DeQdEq atau hanya pelanduk dua serupa di alam maya

Bila balik je keje petang tadi…macam biasa la DeQdEq pun terus on laptop dan check email nak tengok ada tak orang komen kat blog…dah tu DeQdEq agak terkejut dengan komen yang ditingglakan Tasha di entry DeQdEq Segmen BA: Mereka Kata

Nak tau komen Tasha boleh tengok sini yer.

komen tasha

Tasha bagitau yang ada seorang blogger yang tulis entry dia sejibik sama macam entry DeQdEq. Entry pasal DeQdEq dapat RM 50 tu….kalau tak baca lagi korang TENGOK SINI yer…

Bila Tasha dah bagitau macam tu DeQdEq pun cuba la singgah ke blog yang dimaksudkan…mmg bila DeQdEq tengok blogger ni memang copy/paste entry ‘Dapat RM 50’ tu sebiji sama macam yang DeQdEq tulis.

Tapi DeQdEq macam pelik la kan…kenapa plak blogger nih nak copy/paste sebiji entry DeQdEq tu….bukan ada isi yang best pun untuk dikongsi…dah tu nama DeQdEq pun diletakkan sekali…pendek kata dia copy dan terus paste je.

Hairan bin ajaib DeQdEq….apa tujuan dia copy? entry DeQdEq tu biasa jer…mungkin blogger ni nak tolong perkenalkan DeQdEq pada follower atau pembaca blog dia kot…heheheh

Korang nak tengok dan buktikan sendiri apa DeQdEq cakap ni…korang boleh ke page ni: http://lonelystarz.blogspot.com/2011/01/dapat-rm-50.html

Nanti korang jangan lupa plak report dan komen kat entry DeQdEq ni yer…hehehhe…apa pendapat korang…adakah blogger ni ingin menjadi DeQdEq….nanti kita sama-sama siasat…

P/S: korang kena highlight entry kat blogger ni sebab setting tulisan dia gelap dan x nampak…jadi perlu terlebih dahulu highligt

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...