Saturday, 29 January 2011

Kembali ke zaman riang kanak-kanak ribena

Wah…tak sabarnya nak tunggu esok….nak pergi bercuti dan habiskan masa di The Lost World of Tambun, Ipoh Perak.

 

 

Kalau ikutkan ini dah kali ke-3 DeQdEq menjejakkan kaki ke sini. Sebelum ni pegi dengan famili. Kali ni plak dengan kawan-kawan satu agency.

 

Untuk anak-anak kecil juga yang dewasa….boleh luangkan masa menambah ilmu pengetahuan di Lost World Petting Zoo ni..Pada siapa yang berani boleh la bergambar dengan ular sawa..hhehehehe

 

Inilah kenangan DeQdEq di Lost World of Tambun…adeh…gemoks sungguh waktu ni….mcm mana nih…hehehehe…

 

Nampaknya esok, satu hari la tak dapat nak update blog dan juga blogwalking. Memang selalu Sabtu dan Ahad je, mesti pengunjung ke blog DeQdEq pun kurang berbanding hari bekerja. Sebabnya ramai yang keluar bersuka ria di luar…hhehehee

 

Harap cuaca esok hari cerah dan tak sabar nak melalui hari ceria bersama kawan-kawan….

Kepada yang pulang ke kampung, selamat bercuti dan berhati-hati di jalan raya. Pandu cermat, jiwa selamat. Kalau mengantuk, berehat sebentar di Stesyen Petronas terdekat….iklan sikit yer…heheheh

 

KEPADA KAWAN-KAWAN BERBANGSA CINA….XIN NIAN KUAI LE…SELAMAT TAHUN BARU CINA DARI DeQDeq…..

 

18 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..wah ske g theme park

sissyira said...

salam pagi sabtu =)

selamat bercuti buat akak =)

mie said...

xpernah sampai lagi kat sini..
eheheee

deCrewz said...

xpernah g lagi.. nak g jugak nanti...

puanbee said...

best nyer deq tk ajauk bee pun!

Cma Shiema said...

sonotnye g jln2...
epy oliday deqdeq..

Ikah said...

xpernah lagi sampai sini..InsyaAllah nak pegi juga nnt..

PUANSTOBERI said...

teheheheh...dkt je tu ngan kg akak tu. akak pun kat kg ni..meh la dtg umah akak. hihi..

wahh..3x da pegi. akak pun baru sekali je. huhu :D

nur ikhyar dee said...

naaaaaak itut!!!!!!!!

DeQdEq said...

@Syafiq Rosli

sangat best...dh pegi kali ke-3 pun tapi msh rasa seronok..

DeQdEq said...

@sissyira

tima kasih syira....maaf la lmbt bls komen nih...

DeQdEq said...

@mie

pegi la mie...tak rugi....best

DeQdEq said...

@deCrewz

pegi la...best sgt...tak rugi tau...

DeQdEq said...

@puanbee

heheheh....sori la bee...tak igt lak nk ajak bee skali...hehehhe

DeQdEq said...

@Cma Shiema

tima kaih cma...cma tak de gi mana ke cuti raya cina ni?

DeQdEq said...

@Ikah

ikah...pegi la....mmg best dan leh dpt pengalaman baru

DeQdEq said...

@PUANSTOBERI

wah...bestnya...dkt dgn kg akak ye...

lambat lak baca komen ni...klu tak dh singgah kg akak dah..heehe

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

qeat....kita gi ngan SBG nak tak...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...