Saturday, 22 January 2011

Lagi 3 menghampiri 500

Alhamdulillah bersyukur sangat setelah 3 bulan DeQdEq aktif menulis blog ini…follower dari hari ke hari makin bertambah…tanpa pengunjung dan juga follower, blog DeQdEq tak ada maknanya.

Bila ada blog, kita nak berkongsi dengan orang lain kan..jadi kita mengharapkan orang akan berkunjung ke blog kita.

 

Jutaan terima kasih DeQdEq ingin ucapkan kepada semua follower DeQdEq….nak bagi award tak pandai nak buat…macam mana yer..

Tapi tak apalah, DeQdEq akan belajar untuk terus memajukan diri dan juga blog DeQdEq ni. Mulanya DeQdEq bercadang untuk memberi hadiah atau tanda ingatan kepada follower yang ke-500, tapi DeQdEq nak tukar la…

 

follow

Sekarang, follower DeQdEq dah 497 dan lagi 3 akan mencecah 500 orang. Jadi, DeQdEq nak mencari follower ke-555 dan pastinya ada sesuatu untuk follower yang bertuah ini nanti seperti follower DeQdEq yang ke-100.

Kalau nak tau follower ke-100 dapat apa, bolehlah TENGOK SINI

 

P/S: Rasa-rasanya kepada follower ke-555 nanti nak tak kalau DeQdEq bagi HAPPY PREPAID atau PIZZA

 

16 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah tahniah.. ni mesti rajin follow ni.. mcm akak x rajin sgt follow.. kekekeke. org follow br follow. tp x kejar sgt la follower.. mengikut dr rank alexa akak tgk follower blm tentu kita di kedudukkn teratas.. akak tgk ada blog tu follower 1k++ tp rank dia di bawah akak yg x smpai 500 follower.. apapun kualiti penulisan & strategi tu penting.. Insyaallah kita pun blh jd mcm BA satu hr nanti. Apapun tahniah ler

DeQdEq said...

@ the lekat lekit story:

betul tu kak...follower ramai tak menjamin alexa rank kita bagus.

apa yg lbh penting ramai yg berkunjung dan membaca penulisan kita...

Amira Naddia said...

oooo...beshnye...kite ade 33 flwr je. tp xpe..sgt puas ati sbb de org bace w/pn cket!

DeQdEq said...

@Amira Naddia

follower bukanlah apa sgt kan...apa yg lbh penting kita tumpukan pada penulisan dan apa yang kita nak kongsi dgn pembaca...klu menarik pasti ramai yang akn dtg...lagi..dan lagi

Sunah Mohammad said...

ouh! saya nak unfollow sekarang!




tunggu 554, saya datang follow balik~ :p



guro jek....haha

Sunah Mohammad said...

eh!

kak lekat lekit ni lagi tua dari akak ye? jadi kena panggil kak lekat lekit la ye...hehe

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

haahhaha...pandai je sunah yer...nk hadiah punya psl sampai sanggup unfollow.

sbb tu agaknya follower blog DeQdEq jd 500 blk...ptg td klu x silap dah 502...mst diorg nk tunggu 555 kan..hhahah

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

a'ah sunah...cik lekat lekit tua brapa tahun je dr DeQdEq..x jauh beza pun...

Sunah Mohammad said...

hehehe..mesti2~ o..ingatkan muda tadi sebab gambar profile cam muda dan ayu gitu~ :D

Cma Shiema said...

tahniah dedeq..time cma skodeng ni..follower deqdeq dah yg ke 500..
gud luck utk yg ke 555 tu..

PuanBee said...

deq dah 500 kot! haha tahniah yer

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

kak lekit tu kecil comel je orgnya...sbb tu la nmpk cam budak2 je..hehheh

DeQdEq said...

@Cma Shiema

tima kasih cma...harap2 bila follower bertambah...ramai la yg suka singgah dan lepak kat blog DeQdEq lepas ni...

DeQdEq said...

@PuanBee

tima kasih bee...

Myvitrd said...

wah baguslah ..kalau macam ni setahun mesti ribu-ribu foller.. rajin follow orang mesti ramai yg follow nanti

DeQdEq said...

@Myvitrd

harap sgt bila dh ramai follow...ramai yg suka berkunjung ke blog DeQdEq..baru la bleh jadi mcm red mummy...heheheh

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...