Thursday, 20 January 2011

Lucky dan kawan-kawan baru

DeQdEq asyik ingatkan Lucky…macam mana la agaknya keadaan Lucky dengan Papa Meow sekarang ni…harap Lucky dah selesa di tempat baru.

Dah banyak kisah pasal Lucky yang DeQdEq kongsikan dalam blog ni…pada yang masih ketinggalan boleh la baca kisah-kisah Lucky berikut:

Lucky 1

Lucky 2

Lucky 3

Lucky 4

Lucky 5

Lukcy 6

Lucky 7

Lucky 8

 

Kalau nak baca kisah Lucky di blog lain boleh tengok sini:

Papa Meow 1

Papa Meow 2

The Lekat Lekit Story

Myqza

 

Okey…DeQdEq nak share gambar-gambar yang sempat DeQdEq amik waktu habiskan masa di tempat Papa Meow pada Ahad lepas…enjoy

 

P1011113

 P1011114

 P1011115

 P1011117

 P1011118

 P1011119

Ini sebenarnya gambar kambing tp amik dari jauh je…DeQdEq takut…hehehh

 

 P1011120

Kolam ikan

 

 P1011121

P1011122

P1011123

 P1011124

 P1011125

Abang dan WeWek yg tak boleh berjumpa mesti nak gaduh…

 

 P1011127

 P1011129

P1011130

 P1011131

Abang nak bau Lucky, tapi Lucky takut

 

 P1011132

 P1011133

 P1011135

 P1011136

Lucky kepenatan lepas berjalan ke sana ke sini

 

 P1011137

 P1011140

Dua budak kecik ni hantar DeQdEq sampai kat pintu…..

2 comments:

Sunah Mohammad said...

:)))))) (terlampau suke tengok gambar)

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

mmg seronok kan tgk kucing....boleh senyum dan lupa masalah..

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...