Wednesday, 12 January 2011

Macam mana ni…ramai orang sedang mencari DeQdEq

Ramai orang kini mula mencari DeQdEq…apakah tujuan mereka mencari DeQdEq? DeQdEq pun tak tahu….hanya mereka dan keluarga mereka yang lebih mengetahui….hhehehe…

Apa plak yang DeQdEq nak merapu kan malam nih….siapala DeQdEq ni yang orang nak mencari-cari….kalau DeQdEq seorang yang popular atau glamour tu lain la kan…

Tapi kalau orang mencari sebab DeQdEq ada buat salah, ini lebih menakutkan…ye tak…

key

 

Apa sebenarnya yang berlaku adalah….nama DeQdEq dah mula dikenali dan diingati oleh kawan-kawan blogger DeQdEq dan juga pengunjung blog DeQdEq ni.

Buktinya, mereka semua cuba mencari blog DeQdEq dengan menaip ‘deqdeq’…kalau nak selalu singgah ke blog DeQdEq sudi-sudikan lah letak blog DeQdEq dekat bloglist korang…hehheh…demand plak DeQdEq ni…

Tak adalah, DeQdEq bergurau je….kalau korang rasa blog DeQdEq menarik dan hasil tulisan DeQdEq best…datang la selalu ke blog DeQdEq yer….

 

Terima kasih semua…tanpa korang blog DeQdEq takkan ada serinya….syukur alhamdulillah bila ramai yang dah kenal nama DeQdEq nih…

Jadi mungkin impian DeQdEq nak komersialkan nama DeQdEq ni akan tercapai. Selain tu satu hari, DeQdEq nak ada domain sendiri plak…rasa-rasanya www.deqdeq.com ok tak?

 

P/S: tak ketinggalan juga ‘seks pertama kali’ tu…selalu betul muncul di key word nuffnang….huhuhuhu…ntah apa yang diorang jumpa kan kat blog DeQdEq….

16 comments:

Tasha said...

nak tau tak kenapa orang cari deqdeq??? sebab "deqdeq" tu unik, thus cik adik deqdeq tu sendiri baik orangnya~

terima kasih yer deqdeq atas tunjuk ajar yang diberikan....
deqdeq memang baik! sayang deqdeq

deqdeq said...

@ Tasha:

ye ke unik deqdeq tu...klu igt balik mcm mana boleh terciptanya nama panggilan deqdeq ni pun mcm kelakar je...hehehhe

sama2 tasha...apa yg DeQdEq tau boleh la DeQdEq share...klu x tau xdpt la nak menolong...

Tasha pun baik juga...lurve you

FasiHaH SupiaN said...

Setuju dengan tasha..deqdeq tu unik!:)

deqdeq said...

@ fasihah supian:

tima kasih dear...
tima kasih sbb sudi singgah blog DeQdEq ni..

Woofer Storm said...

buat la domain kak,cntik da tu www.deqdeq.com..
cayalahhh^^

deqdeq said...

@ woofer storm:

insyaAllah dik...mmg dlm perancangan nak ke arah itu...sabar ye...

Budak Botak said...

he3, mmg unik...

deqdeq said...

@ budak botak:

tima kasih budak botak...x sangka budak botak sudi singgah blog DeQdeq...terharu rasanya

Sharinginfoz said...

memang minat le tu diaorang cari

deqdeq said...

@ sharinginfoz:

minat ke? hehheh...terharu rasanya kalau betul ada orang minat DeQdEq...

Myvitrd said...

itu menunjukkan perkembangan positif..sebab nama tu mula menaikkan trafik untuk deqdeq sendiri.. mungkin nana yang uniqe kot.. sama macam eyriqazz..sampai sekarang saya tak tahu apa makna dia.. hehehe

deqdeq said...

@ myvitrd:

alhamdulillah, syukur rasanya klu org mula mengenali dan mengingati nama deqdeq...mmg sgt2 positif rasanya...

kalau nama deqdeq ni unik...nama myvitrd lagi unik..eyriqazz tu pun mcm ada maksud tersirat je..

PuanBee said...

ok lah tuh deq apa lagi pakai lah domain hahaaa

deqdeq said...

@ puan bee:

mmg DeQdEq nak tukar pakai domain sendir...tp tgh tunggu masa yg sesuai dulu

Sunah Mohammad said...

o..tu maksudnya diorang carik kite eh? hehe..*baru sedar hakikat*

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

yela dik...habis nk cari sape lagi... kita la..heheh

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...