Wednesday, 19 January 2011

My 100th follower…this is for you

 

Kepada follower DeQdEq iaitu Kamil ace(dot) com ada sesuatu untuk anda…tapi maaf la lambat sangat DeQdEq nak baginya…

P1011147

Tapi xperla, asalkan dapat juga DeQdEq nak bagi tanda kenangan ni untuk Kamil…Apa bendanya ni? Ini adalah car signage…yg duk gantung dlm kereta tu…tapi terpulangla pada Kamil nak gantung kat mana pun…hehehhe

DeQdEq buat tempahan ni dari Rn Craft House…baru je DeQdEq terima hari ni…nanti DeQdEq akan pos kan pada Kamil yer…

 

Terima kasih kepada Kamil dan semua yang sudi singgah blog DeQdEq dan menjadi follower DeQdEq…tanpa anda semua blog DeQdEq ni tak akan ada serinya…

 

Oleh itu, sempena follower DeQdEq dah nak mencecah 500….DeQdEq tengah mengumpulkan senarai blog untuk dimasukkan dalam bloglist geng DeQdEq…Jadi, korang leh TENGOK SINI kalau berminat untuk masukkan blog korang yer.

 

KEPADA FOLLOWER YANG KE-500….ANDA NAK APA YER…HEHEHEHE

 

8 comments:

Sunah Mohammad said...

ouh! nak jugak! haha...

akak--> jangan lupa jenguk NI, ada nama akak~ :p

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

nak ke....tunggu GA/ contest lak yer...heheh

ooo..ok ada nama akak ye..nnt akak terjah

hawiz said...

nak jugak..hihi

DeQdEq said...

@ hawiz:

nak ke? dh jd follower ke blum...klu dh jadi melepas la utk follower yg ke-500...

tunggu GA/ contest plak ye

MAPPIAU said...

alaaaaaaaaaa kite bukan follower ke 500 uhuk uhuk :P

DeQdEq said...

@ mappiau:

xperla..klu bkn ke-500 pun...apa2 pun tima kasih yer sudi singgah blog DeQdEq dan jadi follower lagi

Kamil ace said...

thnx..hehe, sori ea,skrg sibuk skit, smpai blog pun x sempat nk tgk..anyway thnx :)

DeQdEq said...

@ kamil ace:

my pleasure dear

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...