Tuesday, 18 January 2011

Nuffnang memang tak pernah mengecewakan….Terima Kasih Nuffnang

Ingat lagi pasal If I Were The Gren Hornet…mesti ramai yang join kan contest ni…hadiah utama sangat-sangat la menarik iaitu Sony Walkman yang bernilai RM 299…kalau dapat percuma mesti BEST kan.

Sony-Walkman-

DeQdEq pun join juga…kalau nak baca entry DeQdEq berangan menjadi Super DeQdEq the Green Hornet…boleh TENGOK SINI

 

super me

 

Inilah rupa Super DeQdEq..hehehhe…Super DeQdEq setakat ni telah berjaya menyelamatkan anak kucing yang kelemasan di Tasik Idaman. Kalau tak percaya korang TENGOK SINI yer…DeQdEq tak tipu.

Tapi penyertaan telah ditutup…dan Nuffnang telah pun menghantar email undangan kepada mereka yang terpilih.

wayang

Buat kali ketiga nya, DeQdEq menerima undangan untuk menonton tayangan wayang oleh Nuffnang…terima kasih Nuffnang..walaupun penyertaan DeQdEq di saat-saat akhir, tapi Nuffnang masih sudi memilih DeQdEq…

Ini kisah kali pertama dan kali kedua. Yang kali pertama bukanla direct dgn Nuffnang, tapi adik Nuffnang…Si Churp Churp tu…

I LOVE NUFFNANG.

17 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah.. xde rezeki lg kita nak jumpa kat premier screening sbb akak x dpt la deqdeq

DeQdEq said...

@ the lekat lekit story:

tima kasih kak...insyaAllah ada rezeki nnt kita pst dpt jumpa...
lgpun skrg ni akak kena byk rehat tau..

nad_ira said...

best nye dpt jmputan..jelez ney..hehe

Ujang9897 said...

bestnya....ala tak dpt plak..nk gak

Ujang9897 said...

eh eh....baru bace email...dpt gak tiket..hehehehhe

Syafiq Rosli said...

pergh..syok lah..congrat

DeQdEq said...

@ nad_ira:

nad cuba lagi...byk lg nnt Nuffnang akn buat contest...mst dpt juga satu hari nnt

@ ujang9897:

nanti kita jumpa yer...jgn lak tak tegur DeQdEq...ari tu wakt season of the witch kita tak jumpa pun

@ syafiq rosli:

tima kasih ye

Amanina said...

kalau dapat pun, memang sah-sah tak dapat pergi. huhu. sbb slalu dia buat malam kan. jauh la nak pegi

DeQdEq said...

@ amanina:

duk kat mana? klu x dpt pegi xapa...boleh bagi peluang pd blogger yg lain

Redbloodsnow said...

utk bloggers sarawak/sabah je nuffnang xde wat pape events..sobsobsob.

sarawah/sabah blogger cam di anak tirikan...hiksss :P

DeQdEq said...

@ redbloodsnow:

xper2...diorg blm sampai je lagi kat sana...nnt mesti Nuffnang akan buat juga event utk Nuffnangers kt sabah/sarawak

Cma Shiema said...

wah..rezeki deqdeq..jeles nieh..tahniah..

DeQdEq said...

@ cma shiema:

tima kasih....rezeki syukur alhamdulillah

Myvitrd said...

wah setiap usaha mesti ada kejayaannya.. tahniah2..saya baru merasa sekali je.. hik2 malas sikit saya ni nak buat entri ni..hik2

DeQdEq said...

@ myvitrd:

ini pun DeQdEq last minute buat entri...x sangka dpt juga..

paDel said...

eh....dapat gak ke??saye pon dapat...leh jumpe kt sana nanti...heheh

DeQdEq said...

@ paDel:

ok...nnt kita jumpa tau..leh bergambar ramai2...hehhe

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...