Monday, 24 January 2011

Pelbagai versi DeQdEq

 

Tengah hari tadi DeQdEq bercerita pasal Alexa Rank kan…pastu ada DeQdEq selitkan pasal ramai yang mula mengenali nama DeQdEq atau mengingati DeQdEq bila mereka singgah ke blog DeQdEq ni.

Kalau tak baca lagi…korang tengok SINI

 

Kali ni plak…balik dari seminar CWA berkenaan Rancang Harta, Elak Merana di Damansara, DeQdEq pun check la analytics kt Nuffnang, saja nak tengok keyword hari ini.

Keputusan yang keluar macam gambar kat bawah ni.

 

aku

 

Memang masih ada yang mencari blog DeQdEq. Cara mereka mencari plak ada berbagai-bagai versi. Antaranya:

1) deqdeq-blogspot

2) blog deq-deq

3) http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

4) deq-deq blogspot

 

Terima kasih semua yang sudi singgah dan lepak kat blog DeQdEq ni…yang cuba mencari blog DeQdEq sebab nak baca tulisan DeQdEq. Terima kasih sangat-sangat.

Pada DeQdEq ini satu penghargaan yang tak terhingga bila korang mula kenal dan ingatkan blog DeQdEq. Tak kenal DeQdEq pun tak apa, apa yang penting korang kenal blog DeQdEq kan.

 

7 comments:

Ujang9897 said...

nasib baik takder kaki bodek..haahahahhaha...

DeQdEq said...

@Ujang9897

hahahha...ko ni kn ujang...ada jer idea nk jd bahan

Tasha said...

i plak suka type deqdeq jer..... n trus dapat link deqdeq. uker~

DeQdEq said...

@Tasha

ye ke tasha...tima kasih...

Tasha said...

sama2~
kesian deqdeq sesema..... mesti pening kpala kan...... get well sook deqdeq~

dah join dah blog list. baru prasan. hehehe

nur ikhyar dee said...

skrg suma org pun pgil 'deQdeq' jugak kan,bukan budak SMKAY ja....hehehe.Glemer2 :)

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

yup...betui tu qeat, la ni bkn bdk smkay ja yg panggil DeQdEq..
mmg nak komersialkan nama DeQdEq nih..hehehh

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...