Friday, 21 January 2011

Ramainya singgah blog DeQdEq

 

Kecoh je DeQdEq ni…macam la ramai sangat orang yang datang ke blog DeQdEq..setakat 17 orang je yang online pada masa yang sama..bukan ramai pun.

Tapi bagi DeQdEq ni dah kira ramai la..sbb sebelum ni nak lebih dari 15 orang pun tak pernah tau…

Ini kiranya pertama kali la ramai yang singgah ke blog DeQdEq pada waktu yang sama…17 orang…minta-minta la lepas ni 71 orang plak…hehehe

who

 

Bila dah ramai yang online pada waktu yang sama, DeQdEq pun nak tau la apa yang korang tertarik untuk singgah dan baca kat blog DeQdEq ni….

Rupa-rupanya, cerita pasal pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha yang menjadi minat korang…Kalau pasal artis memang ramai yang minat nak baca kan.

 

Tengok la imej kat bawah yang sempat DeQdEq grab…kebanyakkannya semua online dan baca kisah Ayu dan Zaquan

 

ramai

 

 

8 comments:

Sunah Mohammad said...

tahniah2~ hehe

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

hehehhe....tima kasih..

dh baca psl citer lucky terbaru kt blog Papa Meow?

Budak Botak said...

he3, dh ada kemajuan la tue...

Sunah Mohammad said...

dah...cumilnye tengok gambar die kak...:))

phreak-id said...

SEO. Hehehe. apa-apa pun tahniah


Terbaru > Email Gembira 2 - Dinner dengan Metrowealth > Email Gembira 1 - Astro PVR > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

DeQdEq said...

@ budak botak:

dah maju ye...hehhehe...alhamdulillah..berkat usaha

@ sunah mohammad:

comel ka si Lucky tu...mcm tu la dia..aktif sgt sebenarnya

@ phreak-id:

oooo....ni la yg dikatakan SEO ye...hehhe...DeQdEq tak faham lagi...

tima kasih sudi singgah blog DeQdEq

PuanBee said...

tahniah deqdeq

DeQdEq said...

@ puanbee:

tima kasih bee...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...