Tuesday, 25 January 2011

Review: The Green Hornet sangat-sangat best…rugi kalau tak tengok

 

Malam tadi walaupun dilanda demam selsema….tetap juga DeQdEq pegi Mid Valley sebab nak tengok The Green Hornet. Yelah dah Nuffnang bagi tiket, mana boleh disia-siakan…

Durasi cerita ni DeQdEq tak pasti berapa lama…tapi macam hampir 2 jam juga rasanya…jadi disebabkan 2 jam duduk dalam panggung wayang malam tadi, DeQdEq terus demam panas…huhuhu

Tapi, tak kisah la sebab enjoy dengan cerita The Green Hornet nih…demam pun demam la….Kesannya hari ni nak cakap pun siksa sebab sakit tekak dan suara pun mcm tak ada je…selsema toksah cakap la…memang heavy running la hingus ni…huhuhuh

 

Apa yang best pasal The Green Hornet ni…DeQdEq paling suka kereta Green Hornet ni..atau nama kete ni Black Beauty….memang best sangat la tengok teknologi dan kecanggihan Black Beauty yang dicapta oleh Kato, watak pembantu kepada The Green Hornet…

 

 

Lagi apa yang DeQdEq suka ialah watak Kato nih…hehhehe…selain hensem, watak Kato ialah seorang yang sangat pandai dalam mencipta dan seorang yang tangkas bila berlawan…Kira macam HERO idaman gitu..heheheh

Sorry Green Hornet, DeQdEq lebih sukakan Kato….Green Hornet bila dan nak habis cerita baru menunjukkan ciri-ciri HERO yang bijak…di awal-awal cerita macam tak cerdik sangat…harapkan Kato je asyik tolong.

 

 

Cerita ni memang di luar jangkaan DeQdEq, ingatkan boring macam Season of The Witch ari tu….tapi rupa-rupanya sangat-sangat la best.

Dengan aksinya, lawaknya semua pun best sangat. Jadi korang yang nak tengok, DeQdEq akan kata OK…tak rugi kalau korang tengok The Green Hornet.

 

Malam tadi, DeQdEq ada jumpa kawan blogger Ujang9897 dan YanaMIB juga Wacanaku yang mendapat tempat duduk patah, tapi telah digantikan dengan tiket wayang 3D….rezeki leh tengok The Green Hornet 3D.

 

Jadi, kesimpulannya The Green Hornet best…

 

12 comments:

Sunah Mohammad said...

o..selsema pun jenguk panggung gak~ hehe...jumpa paknyah ujang n kak yana sekali? hehe

Myvitrd said...

wah dapat tiket percuma ke?

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

tu la pasal..demam-demam pun layan...

dpt la jumpa ujang dan yana

DeQdEq said...

@Myvitrd

a'ah...tiket nuffnang bagi..

yanmie said...

Salam,

lately mcm malas sikit nk amik bahagian tgk2 movie nie...ehehe, penat lag pun en.hubby payah nk pegi skrg nie coz tersangatlah bizi, xpe bg peluang dgn kwn2 yg xpernah dpt..ehehe

moga cpt sembuh ok :)


www.yanmieonline.om

DeQdEq said...

@yanmie

kak yan...tima kasih sangat sbb sudi singgah blog DeQdEq dan siap tinggalkan komen...

terharu sangat...bestnya...boleh jadi ubat baik demam ni...heheh

nur ikhyar dee said...

nak pergi tengok la nanti... :)

AkmaFaizal said...

lor ade gak kusi patah yer. awat tak pasan pun..hehe..tak sempat berborak2 ngan sape2 pun. 2 kali dpt tiket free tak cam gak yg mana satu Deqdeq ni..huhu

Cite green hornet memang best. Kato lagi best, terror2 dia..sian tak pandai berenang..huhu

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

gi la tengok...tak rugi..mmg best

DeQdEq said...

@AkmaFaizal

tu la kan tak juga kenal cik kema yg mana lagi...

mungkin lepas ni plak ke...

Miela Tahril said...

Salam, kak asyik dapat tiket wayang free je…bestnye…tahniah!

DeQdEq said...

@Miela Tahril

terima kasih dik...lama tak nampak miela...hehehe

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...