Friday, 7 January 2011

Seks pertama kali? Ini bukan pertama kali dah kedua kali pun…

Apa lagi yang DeQdEq nak citer pasal seks ni…tak hingat punya tajuk…ni nak kejar trafik ke apa DeQdEq…saja ja nak buat tajuk panas kan…heheheh

Tak ada lah….DeQdEq jumpa lagi keyword macam ni kan Nuffnang analystics….yang dalam petak hijau tu dia tulis ‘sek pertama kali’…ntah apa la yang diorang ni nak cari kan….tapi boleh plak tersesat kat blog DeQdEq nih.

Seks…seks…seks…lepas nih ntah apa lagi kan…sebelum nih pun DeQdEq dah pernah share pasal keyword yang lebih kurang sama macam keyword nih…kalau nak tengok  >>>> PICIT SINI

keyword KLIK imej untuk lebih jelas

DeQdEq rasa gembira plak tengok dalam petak merah tu..ada yang mencari atau search keyword ‘deqdeq’….rasanya orang dah mula mengenali nama DeQdEq ni ker? Kalau orang dah mula mengenali nama DeQdEq ni…alhamdulillah…memang DeQdEq ingat nak komersialkan nama DeQdEq…korang rasa boleh tak? hehehhe

Baru tadi DeQdEq dah share dalam entry sebelum nih yang ada blogger copy/paste entry DeQdEq siap nama DeQdEq sekali…tak tau kenapa dia copy sejibik entry DeQdEq tu…huhuhu….nak tau >>>> TEKAN INI

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...