Friday, 14 January 2011

Setelah seharian bekerja…sampai masa menziarahi orang sakit

Esok dah hari Sabtu….rasanya kebanyakkannya cuti pada hari Sabtu…kecuali yang special case…nak kena kerja juga walaupun hujung minggu…mcm kawan blogger DeQdEq yang dorang ni iaitu myvitrd. Sampaikan tahun baru yang lepas pun dia keje…nasib baik isteri kesayangan myvitrd iaitu cik puan malarang-kak ikut setia menemani di pejabat.

Macam DeQdEq pula….setiap hari Sabtu akan ada mesyuarat kumpulan, lepas tu akan ada kelas untuk downline baru contohnya macam ASROL MANIA, beliau dah join komuniti DeQdEq bersama CWA.

Hari ni je kesibukan melanda rasa penat sangat…tapi blog tetap blog..tak leh tinggal..heheh

 

Malam ni selepas Maghrib DeQdEq nak ke KPJ Selangor atau dulu dikenali sebagai Selangor Medical Centre…DeQdEq nak melawat bapa saudara DeQdEq yang masuk hospital dan baru saja keluar dari ICU mengikut statement anak sulungnya a.k.a sepupu DeQdEq kat facebook.

pakcik

KLIK untuk besarkan IMEJ

 

Pakcik merupakan adik kepada Mak DeQdEq….dan dia kiranya yang paling muda dalam adik-beradik mak DeQdEq..paksu plak dah lama meninggal, meninggal waktu umur DeQdEq sebulan klu tak silap.

Sekarang ni pakcik plak sakit…Ya Allah sembuhkan la apa jua penyakit pakcik ku ini….

7 comments:

||aLeaSaRa|| said...

oh dah tukar nama ye?dulu thn 2000 rasanya nama still SMC,dkt je ngan umah bf lama he3...selalu meeting kat de palma inn.dulu atok kite ngan bos pun pnh duk wad kat sana.smga Allah sembuhkan sgra pykt pakcik amin.

phreak-id said...

phreak-id doakan semoga dia cepat sembuh. Amin!


Terbaru > The Maxis Om Nom Nom Race > If I Were the Green Hornet > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wanita bekerjaya betu.. bz je kan?? apapun semoga pakcik sempat sembuh yer

Miss Yaty said...

sabar ye deqdeq...semoga pakcik deqdeq cepat sembuh...amiin...:)

deqdeq said...

@ aleasara:

A'ah..dah tukar nama sebab KPJ dah ambil alih...dulu selalu la dtg shah alam yer...sbb bf duk shah alam...heehhee

@ phreak-id:

terima kasih doakan...amin

@ the lekat lekit story:

huhuu...mana ada bz...biasa2 je...tima kasih

@ miss yaty:

terima kasih....amin


Terima kasih atas doa kalian...

~~su manje~~~ said...

Salam ziarah dari su manje...
su doakan kesihatannya semoga kembali...amin.....

DeQdEq said...

@~~su manje~~~

terima kasih su...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...