Friday, 21 January 2011

Update bloglist Geng DeQdEq setakat 21/01/2011

Salam hari Jumaat,

Setakat ini DeQdEq telah mendapat respons dari 20 blogger untuk menyertai bloglist Geng DeQdEq…jadi DeQdEq telah masukkan senarai blog yang telah meninggalkan komen di entri Jom Tukar Link: Join Bloglist Geng DeQdEq.

Terima kasih sangat sebab korang semua sudi untuk join Bloglist Geng DeQdEq ni yer..

 

Jadi….harap korang yang telah join Bloglist Geng DeQdEq ni dapat melawat blog Geng DeQdEq dan semak senarai blog yang telah DeQdEq masukkan yer…

UNTUK SEMAK >>>> KLIK SINI

Kalau ada yang tertinggal sila tinggalkan komen di page utama Geng DeQdEq.

 

Terima kasih

 

7 comments:

Sunah Mohammad said...

hee~ cumil jek ibu tu~

DeQdEq said...

@ sunah mohammad:

ibu mana yg cumel tu?

sunah...tinggalkan link blog kucing tu tau...akak letak blog tu bwh mama kucing nnt...

blog utama akak letak kt control ayu

ketawariang said...

hurm mcm kelakar plak nak letak chef 10 bintang tu... ape kate deqdeq wujudkan terus blog MMA... thanksss

DeQdEq said...

@ ketawa riang:

klu rasa x sesuai dlm chef 10 bintang...boleh je msk dlm control ayu...itu kiranya Blog untuk blog yang macam macam ada...

ketawariang said...

special request.,... tukar la ketawariang ke control ayu wlpn x brape ayu... hehehe

ketawariang said...

special request.,... tukar la ketawariang ke control ayu wlpn x brape ayu... hehehe

DeQdEq said...

@ketawariang

DeQdEq dah letak kat kategori control ayu

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...