Tuesday, 11 January 2011

Update Earning Churp Churp setakat 11-1-11

Kalau sebelum ni DeQdEq dah pernah share kan pasal earning pertama DeQdEq dari Churp Churp nih…boleh JENGUK SINI.

Mula-mula dapat tu tak de la banyak mana pun kan…mmg skit jer…jadi hari nih bila tengok earning Churp Churp dah bertambah-tambah lagi…alhamdulillah…

Kalau tengok pada bulatan kuning tu, DeQdEq sekarang nih tengah earning RM 13.20 la….syukur sangat mendapat juga tambahan duit…walaupun tak banyak…bila dah seratus nanti leh la cash out dan simpan dalam UNIT TRUST atau buat bayar takaful pun lepas juga….

Semua social sharing yang pernah singgah di Churp Churp DeQdEq ada 19 semuanya dan sekarang ni yang masih aktif ada 10 lagi…yang lain tu campaign completed, jadi dah tamat masa untuk kita promosikan iklan-iklan tu di Facebook atau Twitter.

 

churp Churp Churp

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...