Monday, 24 January 2011

Walau demam selsema melanda, tetap layan Green Hornet

Tengah bersiap-siap untuk ke Mid Valley….malam ni nak pegi tengok wayang citer Green Hornet…dapat tiket dari Nuffnang. Sebab join contest buat enti pasal Green Hornet…Dah baca belum? Kalau belum. tengok SINI….

 

Green Hornet

 

Dah dapat tiket free macam sayang plak kalau tak pegi kan…hehehe…Selsema pun selsema lah…janji layan tengok wayang kan…

 

Ingatkan ada rezeki untuk jumpa kak abby a.k.a The Lekat Lekit Story…tapi masih belum rezeki kami untuk berjumpa…kata cik lekit, email yang dpt dari Nuffnang tu adalah berlaku kesilapan kecil…boleh tengok SINI

 

Harap dapat la berjumpa blogger lain…macam Ujang9897 dan Yana MIB ke..heheheh…yang lain DeQdEq tak berapa kenal lagi…kalau ada yang kenal DeQdEq…tegur la nanti yer…

 

Jumpa di Mid Valley…

5 comments:

Tasha said...

dah ada dah citer ni, tapi blom tgk lagi. tgh cari masa yang sesuai... tapi bukan kat wayang la. hehehe...I tak bertuah mcm deqdeq~

mie said...

uiih...
best tu..
eheheee

DeQdEq said...

@Tasha

best tasha...tengok la...

DeQdEq said...

@mie

mmg best la citer dia...mmg tak menghampakan...green hornet really fantastic

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty la fea said...

deq deq..rina bagi deq deq award

http://cikbetty.blogspot.com/2011/01/main-bagi-bagi-award.html

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...