Tuesday, 25 January 2011

yanmieonline singgah blog DeQdEq

 

Korang kenal tak Kak Yan atau blogger yanmieonline.com. Kak Yan ni kira terkenal dalam dunia bloh juga. Banyak tips dan info kita boleh dapat dari blog yanmieonline.

Mula-mula DeQdEq masuk blog kak yan ni, DeQdEq dah tertarik dengan header yanmieonline. Header dia ada gambar taman permainan. Cantik dan menarik, juga terus buat kita melekat dan ingat blog yanmieonline.

Hari ni rasa terharu sangat-sangat sebab kak yan sudi singgah blog DeQdEq dan siap tinggalkan komen lagi…

 

Bila DeQdEq komen di blog kak yan, kak yan akan balas…tu yang jadi lagi seronok…

Kalau sebelum ni Eyriqazz siap tegur dan komen lagi blog DeQdEq dan Ben Ashaari pula dah follow blog DeQdEq dan tinggalkan komen, follow tweeter dan berbalas tweet dengan DeQdEq, sekarang Kak Yan pula….best sangat…ye lah blogger hebat macam diorang semua ni masih sudi singgah blog DeQdEq yang biasa je.

Mereka memang hebat kan.

kak yan

Inilah header yanmieonline, menarik kan….jadi siapa yang belum kenal kak yan boleh la klik SINI

kak yan header

 

 

16 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sapu tu deqdeq?? tak bapa kenal la blogger tu

DeQdEq said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

DeQdEq kenal kak yan ni pun dulu melalui eyriqazz.

Kak yan blogger lama dan hebat juga...klu bab SEO kak yan ni hebat

Sunah Mohammad said...

kak yan ni orang sabah ke? kata-kata kat header dia tu melambangkan dia orang sabah..hehe

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

tak tau plak akak...sunah gi la terjah blog kak yan kot2 ada dia bgtau dia org sabah..heheh..

yanmie said...

Salam,

wah ada entry, ihik malu pulak :)
blog akak besa2 je :)

eyriqazz tu bakal besan akak...haha *gurau je*

jom join contest aksi makan, mana tau ada rezeki blh menang domain dan hosting :)

www.yanmieonline.com

DeQdEq said...

@yanmie

akak hebat apa..ramai yg berguru dgn kak yan...

ooo..rupanya bakal berbesan dgn eyriqazz rupanya...hehehehhe

mmg nk join contest makan tu kak..tp msh lum ada gambar yg best...

puanbee said...

bee selalu sembang kat twitter mang tak sombonng nak main seo kena tanya kat kak yanmie jer..

DeQdEq said...

@puanbee

ye ke bee...patutla blog bee mantap je...berguru dgn kak yan rupanya

Syafiq Rosli said...

terjah2

sissyira said...

salam

memang besh kalau orang balas komen kita,,,

rasa dihargai =)

nazirulhazwan~ said...

hoho, ni den komen ni agak2 ade tak entry pasni.haha

DeQdEq said...

@Syafiq Rosli

tima kasih sudi terjah sini

DeQdEq said...

@sissyira

betul tu syira...bila org balas komen kita rasa dihargai dan pasti akn dtg lagi ke blog tu

DeQdEq said...

@nazirulhazwan~

oooo...ni komen sebab nak bagi DeQdEq buat entri pasal naz ke...

naz dh power...klu x buat entri psl naz pun dh ramai berkunjung ke blog naz kan...

Myvitrd said...

wah sapa tak kenal dengan kak yan.. masa first time jumpa je dia yg tegur dulu.. memang tabiklah seorang full time blogger n surirumah kepada 2 orang cahaya mata..

DeQdEq said...

@Myvitrd

itula...kak yan ni mmg mesra alam kan..heheheh

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...