Thursday, 10 February 2011

Akhirnya impian tercapai…Red Mummy singgah blog DeQdEq

 

Dalam kesibukan bekerja pagi tadi…sempat juga DeQdEq singgah blog Red Mummty bila terpandang tajuk entri “ I twit n read your url back “. Rupa-rupanya, Red Mummy ingin membuat kunjungan ke blog yang pernah membuat entri tentang redmummy.com

 

red mummy 3

DeQdEq memang pernah buat entri pasal Red Mummy di awal-awal DeQdEq aktif menulis blog pada November 2010. blog Red Mummy memang menjadi rujukan DeQdEq.

Jadi, tanpa membuang masa, DeQdEq pun tinggalkan komen dan url entri DeQdEq

 

red mummy 5

 

Tak sangka, lebih kurang lepas satu jam DeQdEq tinggalkan komen. DeQdEq dapat email yang tunjukkan anonymous tinggalkan komen…tapi bila buka tengok, rupa-rupanya Red Mummy la…pelik juga nape Red Mummy guna ID anonymous…tapi Red Mummy tinggalkan komen berserta nama Red Mummy

 

red mummy

Red Mummy singgah dan baca ENTRI INI….juga tinggalkan komen

 

red mummy 2

 

Ini ENTRI kedua yang Red Mummy baca…entri ini yang DeQdEq pernah tulis pasal blogger-blogger hebat yang pernah singgah blog DeQdEq. Antaranya ialah:

Eyriqazz

Ben Ashaari

Yanmie

Kak Ina KL

Je Jai

 

Dan dalam entri ini juga, DeQdEq menyimpan harapan supaya Red Mummy akan singgah ke blog DeQdEq.

Alhamdulillah, hari ini impian DeQdEq telah tercapai….Terima kasih Red Mummy sebab sudi singgah dan tinggalkan komen kat blog DeQdEq.

18 comments:

Citarasa Rinduan said...

deqdeq
kak pula tumpang happy.............

tahniah...

Syarafina Zaini said...

wah.. seronok sakan.. hehe~

15 Post Challenge.. Do you dare?

♥yaya budak suka embun♥ said...

beznyaaaa...keep it up ye! :)

Rie said...

seronoknya jadi blogger hebat
semua org menunggu2 kehadiran
huhuhu

Ujang9897 said...

dia pun dtg blog ujang..hehe

nazirulhazwan~ said...

best kan klu blogger2 agung dtg komen, heeh tp ade jugak blogger2 yang belom pon agung, baru takat2 4000 follower jer, tp nak kerek gile, derm

Adzriel AB said...

wah... red mummy singgah... tahniahhh..

DeQdEq said...

@Citarasa Rinduan

terima kasih kak ayu....deqdeq igt lagi akak ucap semoga red mummy singgah blog deqdeq...

dan akhirnya tercapai juga...

DeQdEq said...

@Syarafina Zaini

heheheh....seronok....

DeQdEq said...

@♥yaya budak suka embun♥

terima kasih dear....

DeQdEq said...

@Rie

itu la kan....yg penting kita jangan sombong bila dh hebat...

DeQdEq said...

@Ujang9897

blog ujang memang glamour...tak heran la klu RM singgah

DeQdEq said...

@nazirulhazwan~

kalau yg kerek tu mmg takkan leh pegi jauh la...baru macam tu dah nak berlagak....

DeQdEq said...

@Adzriel AB

terima kasih dear...

Sunah Mohammad said...

waa~~ beznye akak~ huhuhu...saya takde pun yang agung the magung singgah~

yang nyah2 macam Ir Naz ngan paknyah ujang ade la...hahaha! tett! :p

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

hahahha....diorng tu pun hebat2 juga la sunah...akak suka juga bila nyah2 tu singgah blog deqdeq...meriah terasa...

Myvitrd said...

wah dah femes deqdeq ni.. tahniah2

DeQdEq said...

@Myvitrd

mana ada femes...huhuhuhu...masih merangkak...jauh lagi nak leh berjalan apatah lagi berlari

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...