Thursday, 24 February 2011

Awal pagi ini…mulakan dengan Green Apple

 

Assalamualaikum….

Selamat pagi Malaysia….jangan lupa mulakan hari dengan senyuman….kalau tak orang lain kat rumah…senyum kat diri sendiri…tengok cermin dan senyum kat diri sendiri…pasti anda terasa lain….aura positif….barulah semua yang dilakukan pun seronok dan mudah je

 

Pagi ni….DeQdEq mulakan hari dengan green apple hower gel dari Body Shop….emm….harum sangat….terasa segar sentiasa…heheheheh…

P1011143

Sebenarnya, semalam ada jumpa client di UNITEN, sekali ada event kat sana dan Body Shop ada buka kaunter bergerak gitu….apa lagi masuk la….

Bila dah masuk, jalan-jalan tengok barang….berkenan dengan shower gel ni….DeQdEq pun beli la sebab dapat murah….selalunya satu dijual pada harga RM 19.90…

Tapi semalam dapat 2 pada harga RM 25…jadi ok la tu….hehhehee….DeQdEq ambik la dua….Green Apple dan Dewberry….

P1011147

 

Sekarang ni, DeQdEq dah berbau apple je…heheheheh…yelah shower gel dah green apple, perfume plak apple blossom…..

Sekarang, dah boleh pergi kerja…..JOM SEMUA…..

Jangan lupa senyum dulu…..

 

6 comments:

Azuan said...

ak dah pelik baca hower gel kat tu..rupanya shower gel..hehe

Sunah Mohammad said...

eh, murahnye kak? hoh~ untung betul!

mie said...

patut la wangi semacam je..
blog pun jadi wangi..
eheheee

DeQdEq said...

@Azuan

heheheh...maaf la typing error...

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

murah kan...sib baik gaji x msk lagi..klu x akak dah borong sakan...heheheh

DeQdEq said...

@mie

heheheh....blg deqdeq pun wangi ke...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...