Tuesday, 15 February 2011

Blog tergendala


Assalamualaikum semua....salam 1 Malaysia, 1 ummah...


Mungkin ada yang perasan kan...blog DeQdEq macam sunyi sejak kebelakangan ni. Sememangnya, minggu lepas DeQdEq sangat sibuk.

Minggu ni pula, DeQdEq pulang ke kampung atas urusan kerja...jadi blog akan tergendala lagi...sebabnya tak ada internet kat rumah di kampung ni, broadband pun DeQdEq tak ada...jadi susah la nak online bila di kampung.


Entri ini pun DeQdEq siapkan juga walaupun ringkas, sebab kena datang CC untuk guna internet juga...jadi update la blog kejap..heheh..

Kepada pengunjung blog DeQdEq, terima kasih DeQdEq ucapkan...

DeQdEq akan kembali di arena blog lepas ni ye....bila dah balik Shah Alam, DeQdEq akan pastikan ada entri baru yang menarik.


Esok, DeQdEq akan menghadiri
seminar POWER oleh AKPK di Hotel Cititel, Penang. Katanya, Sazzy Falak diundang sebagai artis jemputan.

Kalau dapat DeQdeq nak la bergambar dgn Sazzy Falak yang tengah sarat mengandung anak kembar tu...mesti comel kan...

InsyaAllah, DeQdEq akan kongsikan apa yang menarik di seminar POWER tu nanti.




20 comments:

Sunah Mohammad said...

salam kak deqdeq..

bizinye die..huhu..

Myvitrd said...

semoga selamat kembali kedunia blog nanti.. selamat berkursus dan bercuti

micky eyqa said...

aty2 ye sis.. gud luck :)

ch!natsu said...

br dtg melawat cnie dah xde.. sobs..
come back soon.. =)

Notakaki said...

saya pun lama da tak datang kat blog deqdeq.. sibuk jer kebelakangan ni xsempat nak blogwalking..hehe.. pe pun smoga deqdeq succes dalam blogging..

Latest Entry :
-> Sila Klik Sini

Ejen 010 said...

lepas ni deQ2 akan jadi lebih POWER renjers..huhu..

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

itu la pasal sunah...sibuk rasanya sjk akhir2 ni....

DeQdEq said...

@Myvitrd

terima kasih....insyaAllah, deqdeq akan kembali dgn lebih maju lagi....hehehhe

DeQdEq said...

@micky eyqa

terima kasih dik...

DeQdEq said...

@ch!natsu

tima kasih sudi singgah sini...deqdeq akan kembali

DeQdEq said...

@Notakaki

terima kasih sbb masih sudi singgah blog deqdeq ni..

DeQdEq said...

@Ejen 010

hehhehehe....GO..GO Power Rangers....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nasib baik kampung akak maxis bb ada coverage.. deqdeq kampung kt mana??

Citarasa Rinduan said...

deqdeq--
nanti kongsi pic kalau awak dapat ambil gambar dgn sazzy yer

PS: thanks join GEGAR BLOG ANDA

Tasha said...

akan merindui deqdeq~

jaga diri baik2 ye

Notakaki said...

Deqdeq special di blog Notakaki..Klik Sini

DeQdEq said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

mak ayah tinggal kt sg petani...tapi kalau umah tok kat Bukit Meriam,Kota Kuala Muda

DeQdEq said...

@Citarasa Rinduan

sazzy tak dtg pun kak...yg dtg Liyana Jasmay...

tu pun deqdeq tak sempat nak amik gambar...sbb nak kena cpt balik...heheh

DeQdEq said...

@Tasha

tak sangka deqdeq, tasha rindu kt deqdeq...hehehe...tima kasih tasha...lurve you...

DeQdEq said...

@Notakaki

terima kasih notakaki sbb bagi award kt deqdeq

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...